Uusi ryhmä suosittuun ja maksuttomaan Digitaaliset työkalut ja data yksinyrittäjän apuna -verkkokoulutukseen syksyllä

7.6.2024

Porukka ihmisiä katsoo yläviistoon ja miettii datan hyödyntämistä yksinyrittäjänä.

Yrittäjä, ota data haltuun!

Suosittu ja maksuton Digitaaliset työkalut ja data yksinyrittäjän apuna -verkkokoulutus avaa syksyllä uuden ryhmän, ja haku on avoinna nyt. Uusi ryhmä starttaa 17.9.2024.

Koulutus on yksinyrittäjille räätälöity kokonaisuus. Sen keskeisenä tavoitteena on vahvistaa yksinyrittäjien ajantasaista osaamista ja kilpailukykyä käytännönläheisesti.

Koulutus avaa näköaloja digitaalisten työkalujen käyttöön ja datan hyödyntämiseen sekä tiedolla johtamiseen kohderyhmä huomioiden. 

Osallistujat pääsevät testaamaan malliyrityksen digitaalisia työkaluja ja voivat lisäksi hyödyntää ja oman yrityksensä ympäristöjä koulutuksen aikana. Tavoitteena on lisätä opiskelijoiden valmiuksia digitaalisten mahdollisuuksien käyttöönottoon ja oman yritystoiminnan kehittämiseen digitalisoituvassa toimintaympäristössä. 

Näköaloja digitaalisten työkalujen käyttöön, datan hyödyntämiseen ja tekoälyyn maksuttomasta koulutuksesta.

Neljä webinaaria, itsenäisiä verkko-opintoja ja demoympäristö

Koulutus keskittyy erityisesti datan ja teknologiaympäristön hyödyntämiseen, talouden analytiikkaan, tietoturvaan ja tekoälyn mahdollisuuksiin. Koulutuksessa opiskelija pääsee tutustumaan myös keskeisiin markkinoinnin ja myynnin työkaluesimerkkeihin. Koulutus koostuu neljästä webinaarista, ohjauksesta ja monipuolisesta verkko-opiskelusta. 

Koulutuksessa osallistujat saavat runsaasti käytännönläheistä oppia, mutta pääsevät myös keskustelemaan aiheesta ja vaihtamaan ajatuksia muiden yrittäjien kanssa.  Henkilökohtaista opintojen ohjausta on osallistujille saatavilla koulutuksen aikana omien tarpeiden mukaisesti.

Koulutuksen osallistujat pääsevät testaamaan opittua malliyrityksen demoympäristössä. Lisäksi osallistujat voivat hyödyntää oman yrityksensä ympäristöjä.

Dataa hyödyntämässä läppärillä.

Maksutonta verkkokoulutusta yksinyrittäjille

Digitaaliset työkalut ja data yksinyrittäjän apuna -koulutus järjestetään 17.9.-5.11.2024.

Koulutus on suunniteltu yksinyrittäjän tarpeisiin, ja siihen voi osallistua mistä päin Suomea tahansa.

Koulutukseen voi hakeutua, jos

  • toimii yksinyrittäjänä
  • haluaa oppia hyödyntämään dataa ja tekoälyä yritystoiminnassa
  • ei tällä hetkellä opiskele tai ole kirjoilla missään oppilaitoksessa

Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu

Rahoittaja

Koulutus on maksutonta ja sitä rahoittaa Euroopan unionin elpymis- ja palautumistukivälineellä (RRF), joka on EU:n elpymisvälineen (Next Generation EU) suurin ohjelma.

Rahoituksen on myöntänyt Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Kysy lisää