Hankkeet ja kansainvälisyys

Kansainvälistä väkeä pöydän ympärillä.

Kansainvälistä kehittämistä ja koulutusta

Toimimme valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Toteutamme kotimaisia ja kansainvälisiä hankkeita ja järjestämme tutkintotavoitteista koulutusta ulkomailla koulutusvientiyhtiö Omnia Education Group Oy:ssä aktiivisena kumppanina.

Käytännönläheistä kehittämistä yritysten hyväksi ja vaikuttavaa yhteistyötä verkostoissa.

Suomen Yrittäjäopistolle kansainvälisyys on tärkeää: Eri kansalaisuuksien mies ja neljä naista istuvat ympyrässä tutkimassa SYOn koulutusvalikoimaa.

Hankkeet

Yritysten kehittämishankkeet

Vaivaton ja ketterä tapa, joilla yritys tai yrittäjiksi aikova voi oppia uutta tai kehittää omaa yritystä. Useimmiten osallistuminen on maksutonta.

Opetushallituksen rahoittamat hankkeet

Opetushallituksen eli OPH:n rahoittamissa kehittämishankkeissa toimimme osana laajempia verkostoja ja saavutamme näin laajempaa vaikuttavuutta.

Kansainvälisyyttä tutkimassa kaksi henkilöä tabletilta.

Kansainvälinen toiminta

Koulutusvienti

​​Olemme osakkaana Omnia Educa​tion Partnerships​ -koulutusvientiyhtiössä (OEP). Sen tavoitteena on kehittää kestävää, eettistä ja kannattavaa kansainvälistä liiketoimintaa.

Spouse Program

Tietoa ja tukea Etelä-Pohjanmaan alueen mahdollisuuksista kansainvälisten työntekijöiden ja opiskelijoiden puolisoille.

Kohti työtä

Kohti työtä -koulutus on koulutus Kauhavan alueella asuville ukrainalaisille. Se tähtää työpaikan löytämiseen ja verkostoitumiseen suomalaiseen työelämään.

Kohti kansainvälisempää toimintaympäristöä

Edistämme Suomen Yrittäjäopiston kansaivälistymistä ja tuemme henkilöstöä Erasmus+-ohjelman avulla. Ohjelmassa he osallistuvat eri maissa kursseille tai tekevät kansainvälisiä yritys- ja organisaatiovierailuita.

Euroopan Unioinin osarahoittama -logo.

Kysy lisää