Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen aikuiskouluttaja. Järjestämme koulutusta verkossa sekä usealla eri paikkakunnalla. Meillä työskentelee runsas 100 alan ammattilaista.

Suomen Yrittäjäopiston logo.

Yrittäjien kouluttaja jo yli 55 vuoden kokemuksella. Olemme lunastaneet paikkamme yhtenä valtakunnan merkittävimmistä yrittäjyysvalmentajista.

Yrittäjyyttä, elinvoimaa ja kestävää osaamista

Suomen Yrittäjäopisto perustettiin vuonna 1968 Kauhavalla. Tuolloin yrittäjyyden edistämiseen keskittyvä toimija oli oppilaitosmaailmassa erikoisuus. Tänä päivänä yrittäjyyskoulutus ja yrittäjyyden edistäminen ovat vakiintuneet osaksi koulutustoimintaan joka kouluasteella.

Kauhavalta alkanut toimintamme on laajentunut koulutus- ja konsultointitoiminnaksi Hämeenlinnassa, Seinäjoella, Teuvalla, Tampereella ja Turussa sekä useilla kymmenillä paikkakunnilla ympäri Suomea.

Suomen Yrittäjäopisto on yksityinen koulutuksenjärjestäjä ja toimii osakeyhtiönä. Suomen Yrittäjäopiston omistavat Kauhavan kaupunki ja Teuvan kunta.

Toimintamme tunnuslukuja

Liikevaihto, henkilöstö ja opiskelijavirtauma

Vuonna 2023 Suomen Yrittäjäopiston liikevaihto oli 8,6 miljoonaa euroa. Asiantuntijoita meillä työskentelee 94.

Verkko-opetusta kaikesta opetuksestamme on 74 %, mutta toteutamme koulutuksia myös lähiopetuksena ympäri Suomea. Opiskelijavirtauma vuonna 2023 oli 3391, ja tutkintoja suoritettiin 788 kappaletta.

Suomen Yrittäjäopiston avainluvut 2023.

Tietoa meistä

Sinua saattaa kiinnostaa myös