Tietokone ja kahvikuppi pöydällä.

Hakijoille ja opiskelijoille

Suomen Yrittäjäopistolla voi opiskella joustavasti ja oman henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaan. Monipuoliset verkko-opinnot mahdollistavat opiskelun joustavasti. Monimuoto-opetuksessa saat lähipetusta sekä lisäksi mahdollisuuden verkko-opintoihin.

Suomen Yrittäjäopistolla opiskelee vuosittain 4000 opiskelijaa.

Järjestämme ammatillista aikuiskoulutusta tutkintotavoitteisena, työvoimakoulutuksena, oppisopimuskoulutuksena ja täydennyskoulutuksena. Koulutuksiin hakeudut pääsääntöisesti sähköisesti. Moniin koulutuksiin on jatkuva haku. Katso tarkemmat hakeutumisohjeet koulutuskohtaisesti.

Hakijalle

Jos haluat lisätietoa opiskelusta Suomen Yrittäjäopistolla, katso alta Tietoa hakijalle tai kurkkaa koko koulutustarjontamme koulutussivulta.

Opiskelijalle

Jos opiskelet jo meillä, katso ohjeet opiskeluun liittyviin järjestelmiimme opiskelijalle tarkoitetuista ohjeista (linkit mm Pinjaan ja Wilmaan).

Opiskele joustavasti verkossa

Meillä voit opiskella monipuolisesti eri aiheita verkossa. Jopa 70 % koulutuksista on verkossa! Verkossa opiskelu on joustavaa, ekologista sekä ajasta ja paikasta riippumatonta.

Verkkokoulutuksiimme sisältyy aina aito ohjaus: saat asiantuntijamme ohjausta – oli kyseessä sitten tutkintotavoitteiden pidempi koulutus tai yksittäinen verkkokurssi Koulutuskaupastamme.

Verkkokoulutuksessa on aina saatavilla ohjausta!

Hanna Haapala / Lapuan HalpaHalli

Opiskelijatarinoita ja kokemuksia opiskelusta

Kurkkaa kaikki opiskelijatarinamme, niin kuulet, mitä opiskelijat ovat koulutuksista saaneet. Tutustu opiskelijoidemme kokemuksiin koulutuksista!

SYOblogista puolestaan voit lukea opiskelijoidemme ja Yrittäjäopiston asiantuntijoiden kirjoituksia ajankohtaisista aiheista.

Kysy lisätietoja

Markku Salo.

Salo Markku

koulutussuunnittelija, palveluneuvoja
Puhelin: 040 183 1647
Sähköposti: markku.salo(a)syo.fi
Tapio Saunamäki.

Saunamäki Tapio

markkinoinnin asiantuntija
Puhelin: 0400 868 753
Sähköposti: tapio.saunamaki(a)syo.fi
Elina Korkeasalo.

Korkeasalo Elina

kehittämispäällikkö
Puhelin: 050 342 9304
Sähköposti: elina.korkeasalo(a)syo.fi