Myynti vaatii toimivan moottorin – rakenna se itse ja pistä käyntiin!

Myyntitreenit-hanke.

Keskiviikkona 21.4.2021 klo 15-17, maksuton tilaisuus verkossa

Haluatko yrityksellesi toimivan myynnin? Se vaatii moottorin, joka hommaa pyörittää. Tule kuulolle maksuttomaan verkkotilaisuuteen, jossa saat aineksia oman myyntimoottorin rakentamiseen.

Ohjelma

  • Rakenna yrityksellesi systeemi, joka käynnistyy ja lähtee liikkeelle!
  • Autokaan ei lähde liikkeelle, jos osat ovat levällään.
  • Kokoat systeemin kuin auton osat.
  • Yhdistä verkkosivu, verkkokauppa, tuote ja palvelu, luo sisältömarkkinointi.
  • Aseta keskeiset pikselit, ala seurata dataa.
  • Ryhdy keräämään sekä tuntemattomista ystäviä että ystävistä asiakkaita.


⭐️ Sparraajana kouluttaja, digitaituri, yrittäjä Marja Nousiainen, FutureMarja

”FutureMarjan missio on auttaa ihmisiä ja yrityksiä yhdistämään digitaaliset työkalut ja päräyttää digimoottori käyntiin. Matka kohti tavoitteita alkaa persoonallisella brändillä, hyödyllisillä sisällöillä ja oikein valituilla digitaalisilla kanavilla.” Marja Nousiainen on suosittu kouluttaja ja hänen supervoimansa ovat ihmisten innostaminen ja luova sisällöntuotanto.

Tutustu FutureMarjaan.

Haluan mukaan!

👉 Ilmoittaudu viimeistään 19.4.2021 jättämällä tietosi ilmoittautumislomakkeella. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin Teams-tapahtumaan päivää ennen tilaisuutta. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille teemasta kiinnostuneille.

Huomio! Tilaisuuteen osallistujat saavat materiaalit sekä tallenteen, joka on katsottavissa kuukauden ajan tilaisuuden jälkeen.

Tervetuloa!

Lisätietoja

Verkkotilaisuus järjestetään osana Pienyrittäjän MyyntiTreenit -hankkeen toimenpiteitä. Hanketta toteuttaa valtakunnallisesti toimiva Suomen Yrittäjäopisto ja rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

👉 Lue lisää hankkeesta sen sivuilta.