Tutkimusten mukaan yrityksen vastuullisuus tuo taloudellista menestystä

31.3.2022

Taina Rautakoski.

Vastuullisuus on myyntivaltti

Miksi vastuullisuus on tärkeää?


Ensinnäkin, että huolehdimme, että tämä yksi maapallomme on hyvä paikka elää – ja säilytämme sen sellaisena tai vielä parempana lapsillemme ja heidän jälkeläisilleen.

Asiakkaat, toimittajat, rahoittajatkin, yhteistyökumppanit edellyttävät vastuullisia tekoja. Jotta tarjouskilpailuissakin pystyisi olemaan mukana, vastuullisuustekoja edellytetään.

Vastuullisesti toimiminen voi tuoda myös ihan uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia.

Vastuullisesti toimiminen voi tuoda ihan uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia.

Taina Rautakoski, Suomen Yrittäjäopisto

Hyvä maine tuo rahaa

Vastuullisuus tuo mukanaan hyvää mainetta yritykselle ja organisaatiolle. Ja hyvä maine tuo rahaa. Hyvämaineinen yritys tai organisaatio houkuttelee hyviä työntekijöitä.

Vastuullisuus on myös myyntivaltti. Tutkimustenkin mukaan se tuo taloudellista menestystä.

Varmista vastuullisuustyösi onnistuminen

Vastuullisuuspainotteisessa johtamiskoulutuksessa opit, mitä vastuullisuustyö tarkoittaa, miksi se on niin tärkeää ja mitä hyötyä siitä on sinun yrityksellesi tai organisaatiollesi.

Opit löytämään vastuullisuustyön kehittämiskohteita ja opit aloittamaan vastuullisuustyötä tai kehittämään sitä entistä vahvemmin yrityksessäsi tai organisaatiossasi.

Vastuullinen liiketoiminta vaatii ymmärrystä, osaamista, tahtoa ja todellisia vastuullisuustekoja meiltä kaikilta.

Taina Rautakoski, Suomen Yrittäjäopisto

Vastuullinen liiketoiminta vaatii ymmärrystä, osaamista, tahtoa ja todellisia vastuullisuustekoja meiltä kaikilta: yrityksiltä, sinulta ja minulta.

Yritysjohtaja, johtaja, esihenkilö – sinulla on tosi iso rooli tässä työssä. Sinä varmistat, että me saadaan tämä homma hyvin käyntiin ja toimimaan.

Tule mukaan!


Kirjoittaja