Kehitä johtamistaitojasi verkkokoulutuksella.

Suomen Yrittäjäopiston verkkosivusto uudistui

Suomen Yrittäjäopiston uudistunut verkkosivusto on julkaistu. Uusi verkkosivusto on saavutettava sekä entistä käyttäjäystävällisempi parantuneiden hakutoimintojen kautta.

Asiakaskokemuksen parantaminen uudistuksen lähtökohta

Verkkosivujen uudistuksella haettiin erityisesti sitä, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. – Meille on tärkeää, että tarvittava tieto on helposti saatavilla, kun haetaan sopivaa koulutusta tai mietitään yrityksen kehittämistä kertoo verkkosivujen kehittämistyön tavoitteista rehtori, toimitusjohtaja Jorma Kukkeenmäki.

Sivustouudistuksessa myös Suomen Yrittäjäopiston verkkokauppa eli Koulutuskauppa siirtyi osaksi pääsivua eli nyt kaikki palvelut löytyvät yhdestä osoitteesta syo.fi.

Kaikki palvelumme löytyvät osoitteesta syo.fi

suomen yrittäjäopisto

Verkkosivustouudistus on yhteistyötä

Verkkosivusto uudistus tehdään yhteistyössä ja Yrittäjäopiston luotettavana yhteistyökumppanina verkkosivustouudistuksessa on on ollut BSTR Luova Konttori Oy. – Hienoa, että saimme syventyä Suomen Yrittäjäopiston liiketoimintaan entistä vahvemmin ja auttaa Yrittäjäopistoa eteenpäin, tällä kertaa verkkosivun uudistuksen kautta. Suomen Yrittäjäopisto on matkalla huipulle ja on hienoa, että saamme olla mukana tässä kumppanin roolissa, kertoo BSTR Luova Konttori Oy:n toimitusjohtaja Pauliina Hautamäki.

Yrittäjäopistolla on monipuolinen ja laaja koulutusvalikoima ja on tärkeää, että verkkosivustolla vieraileva löytää hänelle sopivan koulutuksen. – Sivustouudistuksen lähtökohtana oli parantaa koulutusten hakutoiminnallisuuksia ja pohjatietoa on pystytty keräämään käyttäjien tarpeista aiemman sivustoprojektin pohjalta, kertoo web-kehittäjä Kaisa Koskela.


Tutustu uudistuneeseen verkkosivustoomme syo.fi

Arkistot