Uudenmaan RekryKoulutukset

RekryKoulutus tukee yrityksesi kasvua, olitpa sitten rekrytoimassa uutta väkeä tai päivittämässä nykyisen henkilöstön osaamista.

Mies kannettavalla tietokoneella

Hyödynnä kustannustehokkaat koulutusmallit ja kehitä yrityksesi osaamista joustavasti räätälöidyillä toteutuksilla!

Kustannustehokkaat räätälöidyt koulutukset yrityksille

Kone- ja tuotantotekniikan ala

Uudellamaalla järjestämme RekryKoulutusta CNC-koneistajien koulutukseen. Koulutukset ovat yrityksille räätälöityjä ja niiden tavoitteena on antaa koulutettaville työtehtävien edellyttämät tiedot tai taidot.

RekryKoulutus sopii ja on tarkoitettu teknologiateollisuuden yrityksille, joissa koneistetaan CNC-koneella erilaisia kappaleita. Koneistus voi olla sorvaamista tai jyrsimistä ja materiaaleina voivat olla eri metallilaadut tai muovit.

Mies kannettavalla tietokoneella, kuulokkeet päässä ajasta ja paikasta riippumattomissa verkko-opinnoissa Suomen Yrittäjäopistossa

Koulutusten toteutus

Opiskelu RekryKoulutuksissa on monipuolista. Siinä yhdistyy käytännön tekeminen ja sitä tukevan riittävän teorian opiskelu.

Opetus toteutuu monipuolisin menetelmin. Hyödynnämme muun muassa verkko-opetusta, itsenäistä työskentelyä sekä suunniteltua ja seurattua työelämässäoppimista.

Kaikkiin koulutuksiin voimme räätälöidä osia myös toimenkuvaa tai työtehtävää tukevista koulutuksista. Toteutamme kaikki tietopuoliset opinnot verkkokoulutuksena.


RekryKoulutus


RekryKoulutuksella koulutat uusia työntekijöitä palvelukseesi. Koulutukseen valitut ja koulutuksen hyväksytysti suorittaneet opiskelijat työllistyvät yrityksesi palvelukseen.

Lue lisää

Lue lisää RekryKoulutuksesta

Yrityksen kasvu ja kehittyminen edellyttävät motivoituneita ja osaavia työntekijöitä.

Kysy lisää

Saatat olla kiinnostunut myös