Johtaminen ja esimiestyö
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Johtaminen ja esimiestyö

Koetko, että esimiesvalmennus voisi hyödyttää sinua tai organisaatiossasi työskenteleviä? Suomen Yrittäjäopisto tarjoaa käytännönläheistä ja asiantuntevaa alan oppia.

Koulutuksistamme esimiestyön aloittava tai kokeneempikin konkari saa uusia ajatuksia.

Johtamisvalmennusta monipuolisesti

Suomen Yrittäjäopiston koulutustarjonnan ydintä ovat monipuoliset johtamis- ja esimiesvalmennukset. Niihin voit osallistua eri puolilla Suomea lähiopetuksessa tai joustavasti verkkovalmennuksessa.

 

Työvälineitä esimiestyöhön

Hyvä johtamiskoulutus vahvistaa johtamisosaamista erityisesti pk-sektorilla ja julkisissa organisaatioissa työskentelevillä esimiehillä ja johtajilla.

Koulutukseen voivat osallistua myös yrittäjät, joilla on alaisia. Koulutus antaa uusinta tietoa ja hyviä työvälineitä. Osallistuja oppii tapoja toimia, kun esimerkiksi laatii strategiaa ja johtaa omaa vastuualuettaan, kehittää käytännön johtajuutta ja omia johtamistaitojaan.

Johtamiseen ja esimiestyöhön keskittyvien koulutusten lähtökohtana on yritysten prosessien tunteminen.

Pyrkimyksenä on kehittää esimiestyössä tarvittavia ominaisuuksia opiskelijan ja hänen taustaorganisaationsa tarpeisiin. Esimiestyön aloittava tai kokeneempi konkari saa uusia ajatuksia, inspiraatioita ja käytännön työkaluja työhönsä. Onnistuneen esimiestyön tuloksena koko organisaatio voi hyvin ja ihmiset tekevät motivoituneina oikeita asioita oikeaan aikaan.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää Sannalta tai Ulla-Marilta.

Sanna Möller-Aaltonen
koulutuspäällikkö
050 523 2648
sanna.moller-aaltonen(a)syo.fi

Ulla-Mari Leivo
koulutussuunnittelija
050 342 9307
ulla-mari.leivo(a)syo.fi

Alkavia koulutuksia

Pomopaketti valmennusohjelma
Pomopaketti
Pomopaketilla parempaa esimiestyötä! Investoimalla esimiesosaamiseen yrityksen kilpailukyky paranee.
Työnohjaus goes business -koulutus
Työnohjaus goes for business -pätevöidy työn kehittämisen asiantuntijaksi
Kehity aktiiviseksi ja tavoitteelliseksi organisaatiokulttuurin kehittäjäksi
johtamisvalmennusta
Johtamisohjelma Leader
Hyvä johtaminen ja johtajuus ovat avain tulevaisuudessa menestymiseen. Tule hakemaan omat avaimesi! Konkretiaa ja käytännönläheistä yksilövalmennusta.  
Johtamiskoulutus
Kehity johtajana – johtamiskoulutusta verkossa ja livenä
Esimieskoulutus lähikoulutuksena ja verkosssa. Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii kaikille esimiestehtävissä toimiville.
Esimieskoulutus verkossa ja livenä
Lähiesimiestyössä toimiville tai työryhmien vetäjille lisäoppia esimiestyöhön! Suorita lähiesimiestyön ammattitutkinto.
Esimiestyön osaajaksi - työnjohtaja
Esimiestyön osaajaksi – työnjohtaja
Työnjohtajakoulutusta toimialasta riippumatta
Esimiestyön osaajaksi – kuljetusalan ammattitutkinto
Kuljetusalan lähiesimies, hanki hyvät esimies- ja johtamistaidot! Suorita kuljetusalan ammattitutkinto kuljetusalan työnjohdon osaamisalalta.
Täsmätuotteet
Haluatko suorittaa yksittäisiä kursseja, osatutkintoja tai rakentaa oman koulutuskokonaisuutesi? Tutustu myös uusiin koulutustuotteisiimme.
Koulutusideasi?
Onko organisaatiollasi tarve saada koulutusta? Onko sinulla idea koulutuksesta, mutta ei kouluttajaa? Haluaisitko saada juuri sinulle räätälöityä koulutusta – joko lähiopetuksena tai verkkototeutuksena?

Lue lisää aiheesta blogistamme

Kun voidaan hyvin, voidaan mitä vain!

maaliskuu 29, 2021

  Mikä innostaa ihmisiä, lisää viihtyisyyttä sekä tunnetta terveydestä ja turvallisuudesta työssä? Työhyvinvointi on sekä yksilön että työyhteisön kokemus, ja

Esimies yrityskulttuurin sisäistäjänä, välittäjänä ja kehittäjänä

helmikuu 17, 2021

Yritysten rakentaessa yhä enemmän erilaisia tavoitteita toiminnalleen on huomattu, miten tärkeää on ottaa koko esimiestaso mukaan näiden asioiden suunnitteluun alusta alkaen.

Työilmapiiri suurennuslasin alla

tammikuu 14, 2021

Organisaatioiden menestystekijöiden kärkeen ovat kivunneet sellaiset tekijät kuten hyvinvoiva työyhteisö, tunneälykäs johtaminen, luovuutta ruokkiva ja osallistava organisaatiokulttuuri, kollektiivinen oppiminen. Johto

Suomen Yrittäjäopiston työnjohtajakoulutus antaa uutta suuntaa koko tiimille

marraskuu 25, 2020

Suomen Yrittäjäopiston koulutus työnjohdolle pureutuu käytännönläheisesti työnjohtajan arkeen. Vuoden kestävässä koulutuksessa työnjohtajan omat valmiudet menestyä esimiestehtävissä vahvistuvat, kun omaa johtajuutta

Kasvatustieteilijä yrittäjyyttä oppimassa

lokakuu 1, 2020

Olen kasvatustieteiden tohtori. Pidän ihmisistä ja tutkimisesta, mutta karsastan rahasta puhumista. Huono yhdistelmä yrittäjyyden näkökulmasta. Ei sillä, että yrittäjän ei

Ei päivää ilman muutosta

huhtikuu 8, 2020

Muutosjohtamisesta puhutaan nyt paljon. Se on iso osa johtajan jokapäiväistä työtä. Työpaikoilla niin pienet kuin isotkin asiat ovat nyt muutoksen

Tuottavuus vaatii usein ulkopuolista näkökulmaa

helmikuu 20, 2020

Työelämä on muuttunut. Asiat ovat yksilöllistyneet, nopeutuneet ja virtaviivaistuneet. Yksi tärkeä viesti menneestä, ehkä yhteisöllisemmästä työkulttuurista tähän päivään, on hiljainen

Esimiestyö suurennuslasin alla

helmikuu 13, 2020

Millaista on hyvä esimiestyö? Mitä alaiset odottavat esimieheltään? Entä miten saada omasta tiimistä enemmän irti ja miten ratkaista työyhteisössä mahdollisesti

Johtajuus murroksessa

syyskuu 18, 2019

Johtajuus on murroksessa. Vaikka itse työn oppisi tekemällä, uusia työkaluja tarvitaan nyt johtajan työkalupakkiin, jotta paremmin pystytään vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Tulevaisuus nurkan takana – Yritysideat uusiin puihin?

tammikuu 17, 2019

Tulevaisuustutkija Ilkka Halavan mukaan liiketoimintaympäristöjen osalta elämme murroskautta, joka on verrattavissa suuruudeltaan aikaan, jolloin sähkö ja öljy keksittiin. Isoja ja

Alkavat esimies- ja johtamisvalmennukset

Haetaan kursseja...

Koulutus antaa osallistujille uusinta tietoa, hyviä työvälineitä ja tapoja toimia esimiehenä