Työkaverit kahvilla.

SYO työnantajana

Vaalimme ja arvostamme työyhteisössämme yrittäjämäistä asennetta, yhdessä tekemisen meininkiä . Haluamme auttaa arjessa asiakkaitamme menestymään ja kehittymään.

Työnantajana meille on tärkeää, että jokaisella työntekijällämme on hyvä olla töissä. Työskentelemme tiimiorganisaationa tiiviissä yhteistyössä ja kehitämme yhdessä toimintaamme asiakkaidemme parhaaksi.

Innostava työyhteisö on toimintamme lähtökohta

Strategiassamme olemme määritelleet yhdeksi päätavoitteeksemme innostavan työyhteisön. Meillä se tarkoittaa, että haluamme olla ylpeitä työyhteisöstämme. 

Rakennamme yhdessä luottamusta ja turvallisuutta toimimalla avoimesti, vastuullisesti ja huolehtimalla toisistamme. Arvostamme toistemme työtä ja osaamista sekä innostamme toisiamme kehittymään. 

Tehostamme toimintaamme jatkuvasti hyvällä yhteistyöllä sekä vertaistuella ja tuotamme kilpailukykyisimmät palvelut yhteisellä kehittämisellä.  Monipuoliset ja kehittymään haastavat työtehtävät sekä tavoitteellinen osaamisen kehittäminen luovat edellytykset viihtyä ja menestyä työssä. 

Innostamme toisiamme kehittymään

Suomen Yrittäjäopisto

Joustavat etätyömahdollisuudet

Käytämme työssämme digitaalisia työ- ja viestintävälineitä siten, että työnteko onnistuu yhtä hyvin etätyössä kuin toimipisteissäkin. Vaikka toimimmekin arjessa fyysisesti eri paikoista käsin, olemme tiivis työyhteisö.

Tapaamme virtuaalisesti säännöllisesti koko henkilöstön kesken toiminnan kehittämiseen liittyvissä henkilöstötilaisuuksissa sekä välillä vietämme virtuaalisia tykyilyhetkiä. 

Tietokone, kuulokkeet ja kahvimuki, jossa teksti Suomen Yrittäjäopisto.

Työssä viihtyminen ja työhyvinvointi

Seuraamme työyhteisömme työhyvinvointia aktiivisella esimiestyöllä ja säännöllisin, vuosittaisin työyhteisökyselyin. Tulokset osoittavat, että meillä viihdytään – kokonaiskeskiarvo viimeisimmässä kyselyssä on 4,04 / 5, mikä on selvästi toimialaa parempi tulos.

Työssä viihtymisestä kertovat myös pieni vaihtuvuus ja pitkät työsuhteet.  Me yrkkäriläiset olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja haluamme tehdä työtä yrittäjämäisellä asenteella joka päivä.

Haluamme olla ylpeitä työyhteisöstämme

Suomen Yrittäjäopisto

Sarita kertoo työstään koulutusassistenttina Yrittäjäopistolla

Millaista työ on esimerkiksi koulutusassistenttina Suomen Yrittäjäopistolla?

Lue koulutusassistentti Sarita Kotalan blogikirjoitus työskentelystä ja omasta opiskelustaan työn ohessa.

Sarita Kotala.

”Koulutusassistentin työssä korostuu uusimman tiedon ylläpitämisen merkitys ja ikuisen muutoksen kanssa eläminen.

Sarita Kotala

Kysy lisätietoja

Tiina Luoma.

Luoma Tiina

henkilöstöpäällikkö
Puhelin: 050 342 9316
Sähköposti: tiina.luoma(a)syo.fi