Työkaverit kahvilla.

SYO työnantajana

Vaalimme ja arvostamme työyhteisössämme yrittäjämäistä asennetta, yhdessä tekemisen meininkiä. Haluamme auttaa arjessa asiakkaitamme menestymään ja kehittymään.

Työnantajana meille on tärkeää, että jokaisella työntekijällämme on hyvä olla töissä. Työskentelemme tiimiorganisaationa tiiviissä yhteistyössä ja kehitämme yhdessä toimintaamme asiakkaidemme parhaaksi.

Suomen Yrittäjäopisto on saanut Great Place to Work® -sertifioinnin tunnustuksena erinomaisesta työntekijäkokemuksesta ja luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista.

Innostava työyhteisö on toimintamme lähtökohta

Strategiassamme olemme määritelleet yhdeksi päätavoitteeksemme innostavan työyhteisön. Meillä se tarkoittaa, että haluamme olla ylpeitä työyhteisöstämme. 

Rakennamme yhdessä luottamusta ja turvallisuutta toimimalla avoimesti, vastuullisesti ja huolehtimalla toisistamme. Arvostamme toistemme työtä ja osaamista sekä innostamme toisiamme kehittymään. 

Tehostamme toimintaamme jatkuvasti hyvällä yhteistyöllä ja vertaistuella. Tuotamme kilpailukykyisimmät palvelut yhteisellä kehittämisellä.  Monipuoliset ja kehittymään haastavat työtehtävät sekä tavoitteellinen osaamisen kehittäminen luovat edellytykset viihtyä ja menestyä työssä. 

Innostamme toisiamme kehittymään.

Suomen Yrittäjäopisto

Joustavat etätyömahdollisuudet

Käytämme työssämme digitaalisia työ- ja viestintävälineitä siten, että työnteko onnistuu yhtä hyvin etätyössä kuin toimipisteissäkin. Vaikka toimimmekin arjessa fyysisesti eri paikoista käsin, olemme tiivis työyhteisö.

Tapaamme virtuaalisesti säännöllisesti koko henkilöstön kesken toiminnan kehittämiseen liittyvissä henkilöstötilaisuuksissa ja vietämme välillä virtuaalisia tykyilyhetkiä. 

Tietokone, kuulokkeet ja kahvimuki, jossa teksti Suomen Yrittäjäopisto.

Great Place to Work® -sertifikaatti

Suomen Yrittäjäopistolle on myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti heti ensimmäisellä tutkimuskerralla. Työntekijäkokemus on tutkittu anonyymillä Trust Index © -henkilöstötutkimuksella, ja siksi sertifiointi perustuu työntekijöiden aitoihin kokemuksiin.

Henkilöstökyselyn perusteella 96% työntekijöistä on sitä mieltä, että kokonaisuudessaan Suomen Yrittäjäopisto on erittäin hyvä työpaikka (Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38%). Trust-indeksi, eli kaikkien henkilöstökyselyn kysymysten keskiarvo oli 92%. Trust-indeksi kuvaa työntekijöiden kokonaiskokemusta osa-alueista, joilla hyvää työpaikkaa rakennetaan.

Suomen Yrittäjäopisto ylsi viidennelle sijalle Suomen Parhaat Työpaikat™ 2024 –listalla keskisuurten organisaatioiden sarjassa. 

Työssä viihtyminen ja työhyvinvointi

Seuraamme työyhteisömme työhyvinvointia aktiivisella esimiestyöllä ja säännöllisin, vuosittaisin tehtävin työyhteisökyselyin. Tulokset osoittavat, että meillä viihdytään – kokonaiskeskiarvo viimeisimmässä kyselyssä on 4,23 / 5, mikä on selvästi toimialaa parempi tulos (alan keskiarvoluku on 3,82).

Työssä viihtymisestä kertovat myös pieni vaihtuvuus ja pitkät työsuhteet.  Me yrkkäriläiset olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja haluamme tehdä työtä yrittäjämäisellä asenteella joka päivä.

Elon tekemässä työyhteisökyselyssä sitoutuminen työnantajaan eli eNPS-luku oli meillä 79 (alan keskiarvoluku on 22).

Hymyilevä porukka ihmisiä.

Millaista on työskennellä Suomen Yrittäjäopistolla?

Sarita Kotala kertoo työstään koulutusassistenttina

Millaista työ on esimerkiksi koulutusassistenttina Suomen Yrittäjäopistolla? Lue koulutusassistentti Sarita Kotalan blogikirjoitus työskentelystä ja omasta opiskelustaan työn ohessa.

”Koulutusassistentin työssä korostuu uusimman tiedon ylläpitämisen merkitys ja ikuisen muutoksen kanssa eläminen.”

Sarita Kotala
Sarita Kotala.

Tiina Rintamäki kertoo työstään kouluttajana

”Työssäni motivoi se, kun opiskelija onnistuu ja pääsee tavoitteeseensa.”

Tiina Rintamäki
.

Yrkkärihenki – mikä se on?

Yrittäjäopistolla puhutaan paljon Yrkkäri-hengestä. Mikä se oikein on?

Kysy lisätietoja

Tiina Luoma.

Luoma Tiina

vararehtori
Puhelin: 050 342 9316
Sähköposti: tiina.luoma(a)syo.fi