Ihmiset keskustelemassa.

Maatilan johtamiskoulutus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamiskoulutuksessa keskeistä on oman maatilayrityksesi nykytilan analysointi sekä tulevien kehittämistarpeiden löytäminen. Kehität omia johtamisvalmiuksiasi ja sitä kautta maatilayritystäsi.

Haastamme tekemisiäsi, kasvatamme yhdessä verkostojasi ja kehitämme yhdessä oikeat työkalut maatilayrityksesi suunnitelmalliseen johtamiseen ja kehittämiseen.

Hakeudu koulutukseen

Maatilan johtamiskoulutus, Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto - Verkko-opinnot - Jatkuva haku

  • Tutkinto
  • Verkkokoulutus

Minna Paukku | minna.paukku(a)syo.fi | puh. 040 5853953

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista tutkintokoulutusta. Koulutuksen omavastuuosuus yksityishenkilöille on 500€ .

Maatilayrityksen suunnitelmallista johtamista!

Koulutuksessa keskeistä on oman maatilayrityksesi nykytilan analysointi sekä tulevien kehittämistarpeiden löytäminen. Omien johtamisvalmiuksien kehittäminen on perusta yrityksesi kehittämiselle ja kehittymiselle. Haastamme tekemisiäsi, kasvatamme yhdessä verkostojasi ja kehitämme yhdessä oikeat työkalut maatilayrityksesi suunnitelmalliseen johtamiseen ja kehittämiseen.

Koulutuksen kautta saat paremman otteen maatilayrityksesi talouden hallinnasta ja suunnittelusta. Osaat keskittyä oikeaan ja tuottavaan asiaan, jolloin hukkahetket jäävät vähäisiksi.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Koulutuksemme toteutetaan verkossa sinulle suunnitellun henkilökohtaisen aikataulun mukaisesti. Lähes kaikkiin kursseihin liittyy vuorovaikutteisia webinaareja, joihin voit osallistua. Kurssit sisältävät oman osaamisen ja/tai maatilan kehittämiseen liittyviä tehtäviä, joihin sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta kyseisen aiheen kouluttajalta. Osan koulutukseen liittyvistä kursseista voit suorittaa omassa tahdissasi.

Jokaisella opiskelijalla on oma ohjaaja, joka kulkee vierelläsi koko koulutuksen ajan. Koulutuksen alussa ohjaaja käy kanssasi keskustelun omista tarpeistasi, joiden perusteella suunnittelette yhdessä sinulle sopivan tutkinnon tai sen osan. Sen jälkeen ohjaajasi laatii yhdessä kanssasi sinulle sopivan koulutusaikataulun, joka rakentuu valitsemistasi aiheista ja niiden sisältämistä vuorovaikutteisista webinaareista.  Ohjaajasi on sinuun säännöllisesti yhteydessä ja seuraa opinnoissa edistymistäsi ja antaa tarvittaessa tukea niihin.

Katso lisää sisällöistä.

”Onnistuitte ajatusten herättämisessä sekä johtamisen merkityksen selkeyttämisessä.”

opiskelijapalaute

Koulutuksen jälkeen

  • Johtamisosaamisesi on vahvistunut
  • Osaat analysoida kokonaisvaltaisesti oman yrityksesi nykytilaa ja tekemistä
  • Osaat laatia konkreettisen toimintasuunnitelman ja talouslaskelmat

Kuuntele kokemukset koulutuksista

Maatilayrittäjät Elina ja Johannes Neuvonen lähtivät kehittämään maitotilaansa Suomen Yrittäjäopiston tarjoamien maatilayrittäjien koulutusten kautta. Pariskunta koki saavansa koulutuksen kautta niin paljon hyötyä sukupolvenvaihdokseen, jotta he osallistuivat Maatilayrittäjän liiketoimintavalmennuksen jälkeen myös Maatilan johtamiskoulutukseen.

Johtamiskoulutuksessa tehtyä kehittämissuunnitelmaa hyödynsimme investoinneissa sekä ELY-keskukselle että rahoittajalle päin.

Elina Neuvonen

Katso myös palvelumme tilakohtaiseen sparraukseen

Haluatko jutella asiantuntijan kanssa syvemmin ja pidempään maatilasi nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä? Ota asiantuntija kylään tai treffatkaa etänä. Seuraavat palvelumme voisivat sopia sinulle:


Kysy lisää

Ilkka Raukola.

Raukola Ilkka

yritystoiminnan kouluttaja
Puhelin: 050 570 7199
Sähköposti: ilkka.raukola(a)syo.fi
Minna Paukku.

Paukku Minna

koulutusasiantuntija
Puhelin: 040 585 3953
Sähköposti: minna.paukku(a)syo.fi

Kiinnostaako? Ota yhteyttä!

  • Kiinnostaako? Ota yhteyttä!

    Lue tarkemmin tietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Saatat olla kiinnostunut myös

Maatilan laskelmia.

Maatilan talouskoulutukset

Osallistu omalta kotisohvalta! Koulutuksen toteutus ja sisältö Koulutuksemme...
Kaksi henkilöä tutkii läppäreiden ruutuja.

Maatilan esimieskoulutus

Turvaa yrityksesi menestymisen edellytykset! Hyvät esimiestaidot ovat avainasemassa...