Tilaus- ja sopimusehdot

Koulutuskaupassa asioivia ihmisiä yhdessä läppärin äärellä.

Koulutuskauppa.fi

Asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa kauppa 14 vuorokauden sisällä ostohetkestä, mikäli palvelua ei ole tänä aikana otettu käyttöön. Palvelu katsotaan käyttöönotetuksi, mikäli Pinja (Moodle) ­-oppimisympäristöön on kirjauduttu oston jälkeen saaduilla tunnuksilla.

Kirjautumisen jälkeen peruutus on mahdollista, mikäli palvelussa on selvä virhe (esim. Koulutuskaupan kurssikuvaus ei vastaa kurssin todellista sisältöä). Ole tällaisessa tapauksessa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tutustu

Ostaminen

Verkkokaupastamme ostaminen on helppoa ja nopeaa.

  1. Valitse ensin haluamasi tuote.
  2. Paina ”Lisää ostoskoriin” -painiketta.
  3. Jos olet valmis tilaamaan, paina ”Siirry maksamaan” -painiketta.
  4. Anna pyydetyt tiedot, valitse maksutapa ja paina ”Siirry maksamaan” -painiketta.
  5. Maksutapahtuman jälkeen voit kirjautua verkko-oppimisympäristöön luomallasi tunnuksella ja aloittaa opiskelun. Huom! tunnusviesti tulee myös sähköpostiisi, tarkistathan myös roskaposti -kansion, mikäli tunnusviestiä ei löydy. Verkko-oppimisympäristön tunnus ei ole sähköpostiosoitteesi, vaan muotoa etunimi.sukunimi
  6. Linkki verkko-oppimisympäristöön Huom! käytä kirjautumissivun alempaa Kirjaudu -painiketta, EI Microsoft kirjautumista.
  • Voit maksaa Paytrailin maksutavoilla: kortilla, verkkopankissa tai laskulla ja maksaa vaikka erissä. Valittavissa on myös Svea -lasku.
  • Yritykset voivat ostaa kurssin henkilöstölleen valitsemalla laskutustiedot sivulla: Osta koulutus toiselle henkilölle -valinnan. Isommalle henkilöstömäärälle voit kysyä suoralaskutusta: tapio.saunamaki(a)syo.fi
  • Kurssit ovat avoinna sinulle 6 kk. Kurssipaketit 12kk.
  • Kurssin suorittamisen jälkeen voit pyytää kurssin kouluttajalta osallistumistodistuksen.
Maksutavat

Paytrailin alta löytyvät maksutavat:

Paytrailin maksutavat:

Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Alisa Yrityslasku, Walley, OP Lasku ja OP Tililuotto

3. Korttimaksaminen: Visa, Mastercard ja American Express

4. Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay

SVEA:n maksutapa

Lasku: henkilö ja yritys -vaihtoehdot

Alisa Yrityslaskun maksuehto

Ostaminen Alisa Yrityslaskulla onnistuu pelkkien yhteystietojen ja vahvan tunnistautumisen avulla. Riittää, että pystymme varmistamaan ostajan ja hänen edustamansa yrityksen välisen yhteyden. Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista y-tunnusta ja ostoksen tekijältä suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksia. Ostajan osto-oikeus varmistetaan digitaalisesti. Tätä varten suosittelemme, että ostaja käyttää ostosta tehdessä yrityksen tarjoamaa puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta.

Lasku lähetetään Alisa Yrityslaskun toimesta ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia. Yritysten viralliset verkkolaskuosoitteet ovat valmiina tiedossa, joten myös laskutusosoitteen valinta on helppoa. Ostolaskun käsittely on suunniteltu yritysostajan kannalta mahdollisimman sujuvaksi ja ostaja saa lisättyä laskulle laskun kohdentamiseen tarvittavat viitetiedot.

Alisa Yrityslasku tarjoaa kolme eri maksuaikaa: 14 päivää, 30 päivää ja 60 päivää. Laskutuslisä vaihtelee valitun maksuajan mukaan: 14 päivää 9,90 €, 30 päivää 19,90 € ja 60 päivää 29,90 €. Alisa Yrityslaskun luottoraja on 5000 €.

Mikäli sinulla on kysyttävää Alisa Yrityslaskusta, olethan yhteydessä Alisan asiakaspalveluun:
• Sähköposti: yritysrahoitus@alisapankki.fi
• Puhelinnumero: 0293 230 910 (Arkisin klo 9-17, 0,1717 € /min)

Alisa Yrityslaskun mahdollistaa Alisa Pankki Oyj.

Lisätietoja Alisa Yrityslaskusta löytyy seuraavasta linkistä: B2B-maksutapa verkkokauppoihin | Alisa Pankki

Huom!

Muistathan, että kurssi on henkilökohtainen. Ostos tulee tehdä sen henkilön tiedoilla, joka kurssia suorittaa. Mikäli ostat kurssin toiselle henkilölle, käytäthän tietojen syöttö kohdassa valintaa: Osta koulutus toiselle henkilölle.

Mikäli ostat kurssin laskulle, mutta lasku jää maksamatta, eikä laskua suoriteta ensimmäisestä huomautuksesta huolimatta, kurssin käyttöoikeus päättyy. Mikäli haluat jatkaa opiskelua, suorita avoinna oleva lasku ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin voit jatkaa opiskelua.

Koulutuskaupan kurssit ja koulutuspaketit ovat lisäkoulutusta, jotka eivät oikeuta opintotukeen, aikuiskoulutustukeen tai muihin päätoimisen opiskelun etuuksiin.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 9-15.
Lomakausina asiakaspalvelu palvelee viiveellä (7pv).

Verkkokaupan yhteyshenkilö

Tapio Saunamäki
p. 0400 868 753

Postiosoite

Suomen Yrittäjäopisto Oy
Nikolaintie 10
62201 Kauhava

Puhelin: 020 111 4000 (vaihde)

Verkkokaupan tuki

tuki.verkkokauppa@syo.fi