Palvelut yritykselle.

Palvelut yrityksille

Kun haluat kehittää yritystäsi, yrityksesi henkilökuntaa, johtamis- tai yritysneuvontaosaamistasi, löydät sopivan koulutuksen Suomen Yrittäjäopistolta.

Kysy lisää meiltä!

Palvelemme yrityksiä valtakunnallisesti

Tuotamme yrityksille koulutus- ja kehittämispalveluita yrityksen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Erityisvahvuutemme on käytännönläheinen yrittäjyyden arjen tuntemus ja vahva liiketoimintaosaaminen.

Toimimme myös ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa yhteistyössä tuottamalla valtakunnallisia yrittäjyyttä, yritysten kasvua ja kehittymistä tukevia palveluita.

Meille tärkeintä on sinun onnistumisesi ja yrityksesi menestys.

Suomen Yrittäjäopisto

Tutustu palveluihin

SYO-ratkaisupalvelut yrityksille

Räätälöidyt ratkaisut ja palvelut

SYO-ratkaisupalvelut yrityksille auttavat yritystäsi kehittymään. Ratkaisut räätälöimme erilaisiin tilanteisiin tarpeesi mukaan. Käänny Syon yrityspalveluiden puoleen, kun haluat yksilöllisen toteutuksen, olipa kyseessä sitten vaikkapa uuden liiketoiminnan suunnittelu tai johtoryhmän yhteenhitsaaminen.

Tutustu ratkaisupalveluihin yrityksille ja ota yhteyttä!

Yrittäjyyttä suunnittelevalle
tai tuoreelle yrittäjälle

Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

Henkilökohtaista neuvontaa yritystoiminnan suunnittelu- ja käynnistysvaiheeseen Pirkanmaalla yrittäjyydestä kiinnostuneille työnhakijoille tai alle 12 kuukautta yrittäjänä toimineille. Tutustu Yrittäjyysbuustiin.

Yrityksen kehittämisen
ja kasvun tueksi

Työllistä taidolla -palvelu

Työllistä taidolla -palvelu neuvoo maksutta yksinyrittäjiä ja pieniä yrityksiä ensimmäisen työntekijän palkkaamisessa tai muissa työn ostamisen tavoissa. Tutustu Työllistä taidolla -palveluun.

Rekry- ja TäsmäKoulutus

Rekry- ja TäsmäKoulutusten avulla hankit uutta työvoimaa tai koulutat nykyistä henkilöstöäsi. Toteutamme koulutuksia yhteistyössä ELY-keskusten ja TE-palveluiden kanssa. Tutustu koulutusmalleihin.

Maatilayritykselle

Neuvo 2020 -palvelut

Tarjoamme maatilojen neuvontajärjestelmän neuvontapalveluita Maatilojen nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen -osiossa. Tutustu Neuvo 2020 -palveluun.

Työkaluja bisneksen kehittämiseen

Yritysten kehittämishankkeet

Bisneksen kehittämiseen saat käytännön työkaluja yritysten kehittämishankkeista. Järjestämme sekä pidempiä valmennuksia että lyhyitä tapahtumia ia ja webinaareja liiketoiminnan eri osa-alueista.

Koulutukset ja nopeat verkkokurssit

Suomen Yrittäjäopiston koulutuksilla ja Koulutuskaupan verkkokursseilla pidät yllä omaa osaamistasi ja päivität työtekijöittesi taitoja.

Kysy lisätietoja

Sanna Möller-Aaltonen.

Möller-Aaltonen Sanna

asiakkuusjohtaja
Puhelin: 050 523 2648
Sähköposti: sanna.moller-aaltonen(a)syo.fi
Vesa Hildén.

Hildén Vesa

asiakkuuspäällikkö
Puhelin: 040 542 2136
Sähköposti: vesa.hilden(a)syo.fi
Jenni Koski.

Koski Jenni

asiakkuuspäällikkö
Puhelin: 050 554 1440
Sähköposti: jenni.koski(a)syo.fi
Virpi Viitanen.

Viitanen Virpi

asiakkuuspäällikkö
Puhelin: 050 394 8767
Sähköposti: virpi.viitanen(a)syo.fi