Palvelut yritykselle.

Palvelut yrityksille

Kun haluat kehittää yritystäsi, yrityksesi henkilökuntaa, johtamis- tai yritysneuvontaosaamistasi, löydät sopivan koulutuksen Suomen Yrittäjäopistolta.

Tarjoamme myös erilaisia palveluita räätälöitynä yrityksen tarpeisiin. Kysy lisää meiltä!

Palvelemme yrityksiä valtakunnallisesti

Tuotamme yrityksille räätälöityjä koulutus- ja kehittämispalveluita yrityksen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Erityisvahvuutemme on käytännönläheinen yrittäjyyden arjen tuntemus ja vahva liiketoimintaosaaminen.

Toimimme myös ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa yhteistyössä tuottamalla valtakunnallisia yrittäjyyttä, yritysten kasvua ja kehittymistä tukevia palveluita.

Yrittäjyydellä ja osaamisella menestykseen

Meiltä saat apua yritystoiminnan suunnitteluun tai kasvattamiseen. Tarjoamme asiantuntemusta markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen tai rahoitus- ja tukimahdollisuuksien kartoittamiseen.

Kun olet rekrytoimassa työntekijöitä tai kouluttamassa nykyistä henkilökuntaasi, ota meihin yhteyttä. Koulutuspalvelut tarjoavat myös näihin tilanteisiin tehokkaita ratkaisuja.

Meille tärkeintä on sinun onnistumisesi ja yrityksesi menestys.

Suomen Yrittäjäopisto
Yritystoiminnan suunnittelu ja kehittäminen, koulutukset, Suomen Yrittäjäopisto.

Tutustu palveluihin

Yrittäjyyttä suunnittelevalle
tai tuoreelle yrittäjälle

Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

Henkilökohtaista neuvontaa yritystoiminnan suunnittelu- ja käynnistysvaiheeseen Pirkanmaalla yrittäjyydestä kiinnostuneille työnhakijoille tai alle 12 kuukautta yrittäjänä toimineille. Tutustu Yrittäjyysbuustiin.

Yrityksen kehittämisen
ja kasvun tueksi

Yritysten kehittämispalvelut

Muista ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut Analyysi ja Konsultointi, kun haluat tehostaa toimintaasi tai kasvattaa yritystäsi. Tutustu palveluihin.

Työllistä taidolla -palvelu

Työllistä taidolla -palvelu neuvoo maksutta yksinyrittäjiä ja pieniä yrityksiä ensimmäisen työntekijän palkkaamisessa tai muissa työn ostamisen tavoissa. Tutustu Työllistä taidolla -palveluun.

Rekry- ja TäsmäKoulutus

Rekry- ja TäsmäKoulutusten avulla hankit uutta työvoimaa tai koulutat nykyistä henkilöstöäsi. Toteutamme koulutuksia yhteistyössä ELY-keskusten ja TE-palveluiden kanssa. Tutustu koulutusmalleihin.

Maatilayritykselle

Neuvo 2020 -palvelut

Tarjoamme maatilojen neuvontajärjestelmän neuvontapalveluita Maatilojen nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen -osiossa. Tutustu Neuvo 2020 -palveluun.

MaatilaCoach-verkosto

Maatilacoachien moniammatillinen asiantuntijoiden verkosto toimii maatilayrittäjän tukena, keskustelukumppanina, sparraajana ja haastajana ympäri Suomen. Tutustu MaatilaCoach-verkostoon.

Työkaluja bisneksen kehittämiseen

Yritysten kehittämishankkeet

Bisneksen kehittämiseen saat käytännön työkaluja yritysten kehittämishankkeista. Järjestämme sekä pidempiä valmennuksia että lyhyitä tapahtumia ia ja webinaareja liiketoiminnan eri osa-alueista.

Koulutukset ja nopeat verkkokurssit

Suomen Yrittäjäopiston koulutuksilla ja Koulutuskaupan verkkokursseilla pidät yllä omaa osaamistasi ja päivität työtekijöittesi taitoja.

Kysy lisätietoja

Sanna Möller-Aaltonen.

Möller-Aaltonen Sanna

asiakkuusjohtaja
Puhelin: 050 523 2648
Sähköposti: sanna.moller-aaltonen(a)syo.fi
Päivi Mäkinen.

Mäkinen Päivi

koulutuspäällikkö, agri
Puhelin: 050 342 9350
Sähköposti: paivi.makinen(a)syo.fi
Lea Puotinen.

Puotinen Lea

vararehtori, liiketoiminta
Puhelin: 050 596 0905
Sähköposti: lea.puotinen(a)syo.fi
Maija Peuhkurinen.

Peuhkurinen Maija

koulutuspäällikkö, yrittäjyys, johtaminen ja esimiestyö
Puhelin: 050 421 6633
Sähköposti: maija.peuhkurinen(a)syo.fi