Yrittäjäopiston henkilöstöä kahvilla.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen aikuiskouluttaja. Järjestämme koulutusta verkossa sekä usealla eri paikkakunnalla. Vuosittain erilaisissa koulutuksissamme opiskelee noin 4000 opiskelijaa. Meillä työskentelee runsas 100 alan ammattilaista.

Yrittäjyydellä ja osaamisella menestykseen

Suomen Yrittäjäopisto perustettiin vuonna 1968 Kauhavalla. Tuolloin yrittäjyyden edistämiseen keskittyvä toimija oli oppilaitosmaailmassa erikoisuus. Tänä päivänä yrittäjyyskoulutus ja yrittäjyyden edistäminen ovat vakiintuneet osaksi koulutustoimintaan joka kouluasteella.

Olemme lunastaneet paikkamme yhtenä valtakunnan merkittävimmistä yrittäjyysvalmentajista.

Olemme erottuneet muista oppilaitoksista myös liikkuvuudella. Kauhavalta alkanut toiminta on laajentunut koulutus- ja konsultointitoiminnaksi Hämeenlinnassa, Seinäjoella, Teuvalla, Tampereella ja Turussa sekä useilla kymmenillä paikkakunnilla ympäri Suomea.

Suomen Yrittäjäopisto on yksityinen koulutuksenjärjestäjä ja toimii osakeyhtiönä. Suomen Yrittäjäopiston omistavat Kauhavan kaupunki ja Teuvan kunta.

Yrittäjien kouluttaja yli 55 vuoden kokemuksella.

Asiakaslähtöiset kehittämispolut

Meillä asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat kehittämistoimintamme lähtökohta. Suunnittelemme palvelumme niin, että asiakas saa ratkaisun ongelmaansa.

Tarjoamme parhaan asiakaskokemuksen toteuttamalla yksilöllisiä ja luovia yrittäjyyden, liiketoiminnan, tuotannollisen ja teknologisen alan koulutus- ja kehittämispalveluita yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Innostumme asiakkaidemme menestymisestä ja vahvistamme yrittäjyyden henkeä osana kaikkea toimintaamme.

Asiakaslähtöisen kehittämispolun tärkeitä elementtejä ovat aito ohjaus ja kumppanuuden rakentaminen.

Tarjoamme parhaan asiakaskokemuksen. Innostumme, kun sinä onnistut!

Asiakaslahtoinen toimintatapamme

Toimimme joustavasti ja hyvin käytännönläheisesti. Suunnittelemme ja toteutamme koulutukset asiakaskunnan tarpeet kuunnellen ja niihin nopeasti reagoiden.

Vastuullinen Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopistolla vastuullisuus on ollut osa kaikkea toimintaamme. Olemme toimineet jo vuosikymmeniä edistäen kestävän kehityksen periaatteita.

Vastuullisuustyömme perustuu oman toimintamme vaikutuksen ja sidosryhmiemme tarpeiden ymmärtämiselle.

Meillä on suuret ja nopeat vaikutusmahdollisuudet vastuullisuuden kehittämisessä yhteiskuntaan läheisen ja suoran työelämä- ja yritysyhteistyömme kautta. Tämän vuoksi vastuullisuuden kädenjälkemme on suuri. 

Voit lukea vastuullisuustyöstämme lisää Vastuullinen Suomen Yrittäjäopisto -sivulta.

Vastuullinen kadenjalkemme

Toimintamme tunnuslukuja

Vuonna 2022 Suomen Yrittäjäopiston liikevaihto oli 8,6 miljoonaa euroa. Asiantuntijoita meillä työskentelee 92.

Verkko-opetusta kaikesta opetuksestamme on 74 %, mutta toteutamme koulutuksia myös lähiopetuksena ympäri Suomen eri paikkakunnilla. Opiskelijavirtauma vuonna 2022 oli 3050, ja tutkintoja suoritettiin 630 kappaletta.

Suomen Yrittäjäopiston avainluvut 2022.

Kysy lisätietoja

Jorma Kukkeenmäki.

Kukkeenmäki Jorma

rehtori, toimitusjohtaja
Puhelin: 050 342 9285
Sähköposti: jorma.kukkeenmaki(a)syo.fi