Yrittäjäopiston henkilöstöä kahvilla.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen aikuiskouluttaja. Järjestämme koulutusta verkossa sekä usealla eri paikkakunnalla. Vuosittain erilaisissa koulutuksissamme opiskelee noin 4000 opiskelijaa. Meillä työskentelee runsas 80 alan ammattilaista.

Yrittäjyydellä ja osaamisella menestykseen

Suomen Yrittäjäopisto perustettiin vuonna 1968 Kauhavalla. Tuolloin yrittäjyyden edistämiseen keskittyvä toimija oli oppilaitosmaailmassa erikoisuus. Tänä päivänä yrittäjyyskoulutus ja yrittäjyyden edistäminen ovat vakiintuneet osaksi koulutustoimintaan joka kouluasteella.

Olemme lunastaneet paikkamme yhtenä valtakunnan merkittävimmistä yrittäjyysvalmentajista.

Olemme erottuneet muista oppilaitoksista myös liikkuvuudella. Kauhavalta alkanut toiminta on laajentunut koulutus- ja konsultointitoiminnaksi Hämeenlinnassa, Seinäjoella ja Teuvalla sekä useilla kymmenillä paikkakunnilla ympäri Suomea.

Suomen Yrittäjäopisto on yksityinen koulutuksenjärjestäjä ja toimii osakeyhtiönä. Suomen Yrittäjäopiston omistavat Kauhavan kaupunki ja Teuvan kunta.

Yrittäjien kouluttaja yli 50 vuoden kokemuksella.

Suomen Yrittäjäopisto

Asiakaslähtöiset kehittämispolut

Meillä asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat kehittämistoimintamme lähtökohta. Suunnittelemme palvelumme niin, että asiakas saa ratkaisun ongelmaansa.

Tarjoamme parhaan asiakaskokemuksen toteuttamalla yksilöllisiä ja luovia yrittäjyyden, liiketoiminnan, tuotannollisen ja teknologisen alan koulutus- ja kehittämispalveluita yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Innostumme asiakkaidemme menestymisestä ja vahvistamme yrittäjyyden henkeä osana kaikkea toimintaamme.

Asiakaslähtöisen kehittämispolun tärkeitä elementtejä ovat aito ohjaus ja kumppanuuden rakentaminen.

Tarjoamme parhaan asiakaskokemuksen. Innostumme, kun sinä onnistut!

Suomen Yrittäjäopisto
Asiakaslahtoinen toimintatapamme

Toimimme joustavasti ja hyvin käytännönläheisesti. Suunnittelemme ja toteutamme koulutukset asiakaskunnan tarpeet kuunnellen ja niihin nopeasti reagoiden.

Toimintamme tunnuslukuja

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 7,66 €. Asiantuntijoita meillä on töissä 83.

Koulutuksia toteutamme valtakunnallisesti usealla eri paikkakunnalla. Vuoden 2020 aikana verkkokoulutuksemme lisääntyi entisestään ja nyt kaikesta opetuksestamme verkossa on 70 %.

Opiskelijavirtauma vuonna 2020 oli 3748 ja tutkintoja suoritettiin 727 kappaletta. Yrittäjyyden henki on vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme. Tutkintoa suorittavista opiskelijoista 37 % on yrittäjiä.

Suomen Yrittajaopiston tunnusluvut 2020.

Kysy lisätietoja

Jorma Kukkeenmäki.

Kukkeenmäki Jorma

rehtori, toimitusjohtaja
Puhelin: 050 342 9285
Sähköposti: jorma.kukkeenmaki(a)syo.fi
Lea Puotinen.

Puotinen Lea

vararehtori, liiketoiminta
Puhelin: 050 596 0905
Sähköposti: lea.puotinen(a)syo.fi