Suvi Peltokangas ja Ulla-Mari Leivo SYOblogissa.

Uutta virtaa yrittäjyyskoulu­tukseen

Yrittäjäkoulutusta verkossa jo 10 vuotta

Suomen Yrittäjäopisto on toteuttanut jo lähes kymmenen vuotta yrittäjäkoulutusta täysin verkossa. Yrittäjän ammattitutkinnon on kauttamme näiden vuosien aikana suorittanut tuhansia opiskelijoita.

Verkko-opiskelijat ovat saaneet liiketoimintaosaamisen lisäksi henkilökohtaista ohjausta vastuukouluttajalta sekä muilta toteutuksessa mukana olleilta kouluttajilta. Joustava ajasta ja paikasta riippumaton toteutustapamme on kerännyt runsaasti kiitosta opiskelijoiltamme.

Nyt olemme uuden edessä tutkinnon uudistuttua.

Suomen Yrittäjäopiston koulutuspäälliköt Sanna Möller-Aaltonen ja Päivi Mäkinen ovat olleet aktiivisena jäseninä myös tutkinnon perusteita laativassa valtakunnallisessa työryhmässä. Organisaatiomme vahvaa yrittäjyysosaamista on saatu näin hyödynnettyä jo tutkinnon suunnitteluvaiheessa.

Yrittäjäopiston vahvaa yrittäjyysosaamista on hyödynnetty jo tutkinnon suunnitteluvaiheessa.

Mitä uutta yrittäjyyskoulutus tuo?

Voimme ilolla ilmoittaa, että jatkamme edelleen tutulla ja hyväksi todetulla tavalla ohjaustyötämme ja tarjoamme opiskelijoille entistä tuhdimman paketin tietoutta yrittäjyyden suunnitteluun sekä yritystoiminnan analysointiin ja kehittämiseen. Tämän lisäksi yritysneuvojat ovat saaneet oman opintopolkunsa, joka tarjoaa monipuolisen kokonaisuuden neuvontatyön kehittämiseen.

Yrittäjyyden ammattitutkinto antaa yrittäjänä jo toimivalle runsaasti valinnan mahdollisuuksia oman yritystoimintansa kehittämiseksi valinnaisten tutkinnon osien lisäännyttyä.

Kehittämisen kohteeksi voi valita muun muassa liiketoiminnan digitalisoinnin, verkkokaupan tai digimarkkinoinnin.

Suunnitelmissa voi olla myös yrityksen ostaminen tai myyminen ja koulutus tarjoaa myös yrityskauppoihin liittyvän kokonaisuuden. Jokainen opiskelija saa valinnaisten opintojen lisäksi vahvistaa talouden, tuotteistamisen ja markkinoinnin osaamistaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmansa mukaan.

Yrittäjyyden ammattitutkinto antaa valinnan mahdollisuuksia oman yritystoiminnan kehittämiseen.

Kestävää ja vastuullista liiketoimintaa kehittämässä

Lisäarvoa koulutukseen ja tutkinnon suorittamiseen tuo kestävän kehityksen teema. Koulutuksen aikana yrittäjä tai yrittäjäksi aikova pohtii oman liiketoimintansa osalta kestävän kehityksen osa-alueita ja vastuullisuuden huomioimista liiketoiminnassaan.

Pohdintoja syventämään tarjotaan oma erillinen verkkototeutuksensa ja sen lisäksi aihetta pureskellaan jokaisessa tutkinnon osassa erikseen. Kestävän kehityksen huomioiva, vastuullinen liiketoiminta on kilpailuetu, johon kannattaa panostaa jo liiketoiminnan suunnitteluvaiheessa.

Valmiina uuteen!

Uutta Yrittäjyyskoulutus verkossa -toteutusta on rakennettu laajasti yritystoiminnan kouluttajiemme ja asiantuntijoidemme yhteistyössä sekä asiakaspalautteita ja verkostojamme kuunnellen.

Koulutus ja tutkinnon suorittaminen palvelevat edelleen niin yritystoimintaa suunnittelevaa kuin jo pitkään yrittäjänä toiminutta sekä yritysneuvojana työskentelevää.

Ensimmäiset opiskelijat aloittavat uudistuneessa yrittäjyyskoulutuksessa 1.2.2022. Mukaan voi ilmoittautua ympäri vuoden kuten aiemminkin.

Me kouluttajat olemme innoissamme uudesta kokonaisuudesta ja toivotamme uudet opiskelijat tervetulleiksi yrittäjäopintoihin.

Koulutukseen voi hakeutua ympäri vuoden kuten aiemminkin.

Haluamme lämpimästi kiittää jo kaikkia koulutuksen vuosien saatossa suorittaneita arvokkaista kehittämispalautteistanne!


Suvi Peltokangas.
Suvi Peltokangas
yritystoiminnan kouluttaja
suvi.peltokangas(a)syo.fi
Ulla-Mari Leivo.
Ulla-Mari Leivo
yritystoiminnan kouluttaja
ulla-mari.leivo(a)syo.fi

Arkistot