Koulutukset
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Yrittäjänä Suomessa - yrittäjävalmennus

Yrittäjäkoulutus maahanmuuttajayrittäjille

Tutustu nyt haussa olevaan Yrittäjyysakatemiaan!

 

Yrittäjävalmennuksemme  tarjoavat tietoa ja ohjausta, jota tarvitset toimiessasi yrittäjänä Suomessa ja kehittäessäsi yritystoimintaasi. Koulutuksessa opiskellaan yritystoimintaa monipuolisesti. Opiskelet mm. markkinointia, taloushallintoa, tuoteideointia. Laadit samalla yrityksellesi liiketoimintasuunnitelman, jota voi hyödyntää mm. starttirahan hakemisessa.

Valmennus on suomenkielinen ja ammattitutkinto tai tutkinnon osa suoritetaan suomeksi.

Suomen Yrittäjien verkostopäällikkö Aicha Manai kannustaa yrittäjiä kouluttautumaan ja verkostoitumaan: ”Yrittäjän on oltava rohkea ja kyettävä ottamaan riskejä, jotka ovat hallittavissa. Sitkeys, paineensietokyky ja vahva usko omaan tekemiseen auttavat vaikeina aikoina. Yrittäjäksi aikovalta ja yrittäjänä toimivalta edellytetään myös kunnossa olevaa taloutta.”

 

”Yrittäjävalmennus kattaa koko yrittäjyyden elinkaaren ja auttaa sinua kasvattamaan ammattitaitoasi laaja-alaisesti, lisää tietoja ja taitoja yrittämisestä sen eri vaiheissa sekä helpottaa verkostojen luomisessa. Verkostot ovat yrittäjälle elintärkeitä ja tulet tarvitsemaan erilaisia kontakteja riippuen siitä, missä vaiheessa yrittäjyyspolullasi olet. Yrittäjän ammatti-tutkintoon valmistava yrittäjäkurssi tukee sinua kaikissa edellä mainituissa, sillä mitä enemmän tiedät, osaat ja olet valmis oppimaan, sitä helpompi sinun on menestyä yrittäjänä. Onnea matkaan!” – toivottaa Aicha

Maahanmuuttajayrittäjien kokemuksia

Suomen Yrittäjäopisto on toteuttanut Maahanmuuttajasta yrittäjäksi hanketta, josta olemme saaneet hyöydyllistä tietoa maahanmuuttajayrittäjien tai yrittäjäksi aikovien koulutustarpeista. Yrittäjävalmennus tarjoaa liiketoimintaosaamista juuri näihin tarpeisiin.

Tutustu yrityksen perustaneiden tai ostaneiden maahanmuuttajien tarinoihin.

Voit myös tilata meiltä maksuttoman oppaan, johon on kerätty maahanmuuttajayrittäjien tarinoita suomeksi ja englanniksi.

Kenelle sopii

nuoli-oikea-80

 • tuoreelle yrittäjälle
 • yrittäjänä jo pidempään toimineelle
 • hyvä suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito hallussa

Yrittäjän ammattitutkinto

Valmennuksen aikana suoritat yrittäjän ammattitutkinnon tai tutkinnon osan ja saat tutkintotodistuksen. Lisätietoja yrittäjän ammattitutkinnosta ja yrittäjäkoulutus verkossa -toteutuksesta.

 

Kysy lisää!

 

Marja-Leena Oravamäki
koulutussuunnittelija
050 342 9283
marja-leena.oravamaki(a)syo.fi

 

Sanna Möller-Aaltonen
koulutuspäällikkö
050 523 2648
sanna.moller-aaltonen(a)syo.fi

 

  Oletko kiinnostunut koulutuksesta?
  Ota yhteyttä!

  Haluan liittyä uutiskirjeen tilaajaksi
  Lue tarkemmin tietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

  Voisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista...

  Yrittäjäkoulutus verkossa

  Yrittäjäkoulutus verkossa

  Yrittäjäkoulutusta verkossa – tutustu tarjontaan!