Koulutukset
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Yrittäjänä Suomessa - yrittäjävalmennus

Yrittäjävalmennusta maahanmuuttajille

Yrittäjävalmennuksemme verkossa tarjoaa tietoa ja ohjausta, jota tarvitset perustaessasi yritystä Suomessa tai kehittäessäsi yritystoimintaasi. Yrittäjävalmennuksessa opiskellaan yritystoimintaa monipuolisesti eli markkinointia, taloushallintoa, tuotteistamista ja käydään läpi yrityksen perustamiseen vaadittavia asioita. Laadit samalla yrityksellesi liiketoimintasuunnitelman, jota voi hyödyntää mm. starttirahan hakemisessa.

Valmennus on suomenkielinen ja ammattitutkinto suoritetaan suomeksi, mutta sinulla on mahdollisuus saada ohjausta englanniksi liiketoimintasuunnitelmasi laatimiseen.

Suomen Yrittäjien verkostopäällikkö Aicha Manai kannustaa yrittäjiä kouluttautumaan ja verkostoitumaan: ”Yrittäjän on oltava rohkea ja kyettävä ottamaan riskejä, jotka ovat hallittavissa. Sitkeys, paineensietokyky ja vahva usko omaan tekemiseen auttavat vaikeina aikoina. Yrittäjäksi aikovalta ja yrittäjänä toimivalta edellytetään myös kunnossa olevaa taloutta.”

 

”Yrittäjävalmennus kattaa koko yrittäjyyden elinkaaren ja auttaa sinua kasvattamaan ammattitaitoasi laaja-alaisesti, lisää tietoja ja taitoja yrittämisestä sen eri vaiheissa sekä helpottaa verkostojen luomisessa. Verkostot ovat yrittäjälle elintärkeitä ja tulet tarvitsemaan erilaisia kontakteja riippuen siitä, missä vaiheessa yrittäjyyspolullasi olet. Yrittäjän ammatti-tutkintoon valmistava yrittäjäkurssi tukee sinua kaikissa edellä mainituissa, sillä mitä enemmän tiedät, osaat ja olet valmis oppimaan, sitä helpompi sinun on menestyä yrittäjänä. Onnea matkaan!” – toivottaa Aicha

Maahanmuuttajayrittäjien kokemuksia

Suomen Yrittäjäopisto on toteuttanut Maahanmuuttajasta yrittäjäksi hanketta, josta olemme saaneet hyöydyllistä tietoa maahanmuuttajayrittäjien tai yrittäjäksi aikovien koulutustarpeista. Yrittäjävalmennus tarjoaa liiketoimintaosaamista juuri näihin tarpeisiin.

Tutustu yrityksen perustaneiden tai ostaneiden maahanmuuttajien tarinoihin.

Voit myös tilata meiltä maksuttoman oppaan, johon on kerätty maahanmuuttajayrittäjien tarinoita suomeksi ja englanniksi.

Kenelle sopii

nuoli-oikea-80

  • yrittäjyyttä suunnittelevalle
  • yrittäjänä toimivalle
  • tyydyttävä suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito hallussa
  • verkko-opiskelusta pitävälle

Yrittäjän ammattitutkinto

Valmennuksen aikana suoritat yrittäjän ammattitutkinnon ja saat tutkintotodistuksen. Lisätietoja yrittäjän ammattitutkinnosta.

Ulla-Mari Leivo
koulutussuunnittelija
050 3429 307
ulla-mari.leivo(a)syo.fi

Suvi Peltokangas
yritystoiminnan kouluttaja
050 3429 346
suvi.peltokangas(a)syo.fi

Oletko kiinnostunut koulutuksesta – ota yhteyttä

Haluan liittyä uutiskirjeen tilaajaksi
Lue tarkemmin tietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme.