Koulutukset
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Maatilan yritysneuvojan valmennus

Toteutamme maatilojen yritysneuvojille ja asiakaspalvelijoille suunnattua yritysneuvojan erikoisammattitutkintoon johtavaa valmennusta. Valmennuksessa painotetaan erityisesti:

  • Maatilakokonaisuuden hallintaa
  • Omien yritysneuvontataitojen parantamista
  • Monipuolisten asiakastilanteiden sujuvaa käsittelyä
  • Maatilayritysten liiketoiminnan analyysitaitojen vahvistamista

 

Kyseessä on kokonaisvaltainen valmennus, jossa keskitytään yritysneuvontatyössä tarvittavan osaamisen kehittämiseen. Valmennuksen aikana vahvistat liiketoiminnan analysointitaitojasi, yrityksen talouteen ja rahoitukseen liittyvää osaamistasi sekä viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi. Henkilökohtainen Insights Discovery -testaus parantaa itsetuntemusta ja antaa työkaluja tehostaa yhteistyökumppanien kanssa työskentelyä. Valmennuksessa kasvatat verkostojasi ja opit toisilta yritysneuvontaa tekeviltä henkilöiltä.

 

Olemme uudistaneet valmennustamme niin yritysneuvoja- kuin maatila-asiakkaidemme palautteen perusteella lisäämällä mukaan asiakaslähtöisyyttä, kumppanuusajattelua sekä ripauksen palvelumuotoilua. Valmennus keskittyy olennaiseen ja tarjoaa ajankohtaista tietoa ja käytännön työkaluja yritysneuvontatyön tueksi. Katso myös valmennuksen ohessa tarjoamamme lisäosat: Maatilan talous hallintaan ja Maatilan TehoTalous.

 

Kenelle maatilan yritysneuvojan valmennus on tarkoitettu?

nuoli-oikea-80

Valmennus on tarkoitettu yritysneuvontaa tekeville henkilöille ja organisaatioille, jotka haluavat päivittää osaamistaan sekä kehittää toimintaansa entistä paremmiksi maatilojen kumppaneiksi.

Valmennus toteutetaan lähipäivien sekä kehittämistehtävien avulla, jotka suoritetaan omaan työhön liittyen. Näin taataan heti käyttökelpoiset tulokset ja täysi hyöty opiskelijalle ja hänen organisaatiolleen. Tutkinnon voi suorittaa osin myös verkko-opintoina. Lue lisää aikuisopiskelusta Suomen Yrittäjäopistossa tästä. 

Tarjoamme ajan ja paikan kehittää omaa osaamistasi!

Suomen Yrittäjäopisto

Maatilan yritysneuvojan valmennuksen kautta suoritat yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon

Yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa valmiudet toimia yritysneuvonnan laaja-alaisena osaajana. Tutkintoa suorittavalla henkilöllä on usean vuoden kokemus yritysneuvonnasta, vankka yritys- ja liiketoiminnan yleinen osaaminen sekä vahva toimialaan tai osaamisalaan liittyvä osaaminen. Tutustu tarkemmin tutkintovaatimuksiin tutkinnon perusteista. 

 

Osallistumismaksu

Maatilan yritysneuvojan valmennus ja tutkinnon suorittaminen on osin valtion rahoittamaa, jolloin sinulle jää maksettavaksesi vain omavastuuosuus (500 €). Koulutukseen on mahdollista lähteä mukaan myös oppisopimuksella tai omakustanteisesti.

Huomioithan, että  valmennuksen lisäosana tarjottavat talouskokonaisuudet (Maatilan talous hallintaan ja Maatilan TehoTalous) eivät sisälly omavastuuosuuden hintaan. Kysy näistä lisäosista enemmän Päiviltä tai Jenniltä!

 

Toteutamme valmennusta myös organisaatioille räätälöitynä pakettina. Ota yhteyttä ja kerro organisaatiosi kehitystarpeet, niin muodostetaan yhdessä sopiva valmennuskokonaisuus tarvetta vastaamaan.

Lisätiedot ja hakeutuminen:

 

Päivi Mäkinen
koulutuspäällikkö
p. 050 342 9350
paivi.makinen(a)syo.fi

 

Jenni Koski
yritystoiminnan kouluttaja
p. 050 554 1440
jenni.koski(a)syo.fi

 

Oletko kiinnostunut koulutuksesta – ota yhteyttä

Haluan liittyä uutiskirjeen tilaajaksi
Lue tarkemmin tietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä...

Esimiesvalmennusta maatilayrittäjälle

Maatilayrityksen esimiesvalmennus

Tehokkuutta toimintaan!