Hankkeet
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Hankkeilla uusia ratkaisuja yritysten tarpeisiin

Suomen Yrittäjäopiston hankkeista saat täsmäapua yritystoiminnan kehittämiseen! Niiden avulla voit toteuttaa asioita, joihin tavanomaisella koulutuksella tai yrityksen kehittämistoimilla et ylety.

Hankkeilla monipuolista kehittämistä

Yrityksen kehittämisessä hankkeet palvelevat sinua erityisen hyvin tilanteessa, jossa tarvitset verkoston ja ulkopuolisen kehittäjän apua. Suunnittelemme ja toteutamme valtakunnallisesti yrityksille erilaisia liiketoimintaa kehittäviä hankkeita.

Toimimme myös kumppanina muiden toteuttamissa hankkeissa. Teemme aktiivista yhteistyötä yritysten, yrittäjäjärjestöjen sekä muiden tahojen kanssa hankkeen teemasta riippuen. Olemme tehneet kehittämistyötä yritysten hyväksi kotimaisissa ja kansainvälisissä hankkeissa jo yli 20 vuoden ajan.

Hankkeiden suunnittelussa yritysten tarpeet pohjana

Hankevalmistelumme perustuu aina yrityskentältä nouseviin tarpeisiin ja ajankohtaisiin teemoihin. Kohdennettujen toimenpiteiden avulla voimme keskittyä tietyn yrittäjäryhmän, toimialan tai yritystoiminnan osa-alueen kehittämiseen.

Hankkeet tarjoavat yrityksille mahdollisuuden kehittää toimintaansa kustannustehokkaasti ja joustavasti alan asiantuntijoiden avulla. Kehittämishankkeidemme teemoja ovat muun muassa myynti, markkinointi, palvelumuotoilu, verkkokauppa, digitaalisuus, kansainvälistyminen, verkostoituminen, kannattavuus, hinnoittelu ja yritysturvallisuus.

”Heti lähdettiin ihan erilaisesta näkökulmasta liikkeelle. Sain ratkaisuja, joita voin hyödyntää jatkossakin.”

Meneillään olevat hankkeet

Etelä-Pohjanmaa
Keski-Suomi
Kanta-Häme
  • SNOwMan-hanke
    Pk-yritysten innovaatio-osaamisen kehittäminen ja vahvistaminen.
Kehittämishankkeet (Opetushallitus)

Haemme uusia ideoita!

Haemme jatkuvasti uusia hankeideoita ja yhteistyökumppaneita ympäri Suomen.

Onko sinulla, organisaatiollasi, verkostoillasi tai yritykselläsi idea, joka liittyy yritysten tai yritysten toimintaympäristön kehittämiseen?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Henna Leppinen
projektisuunnittelija
040 5074 486
henna.leppinen(a)syo.fi

 

Tilaa hankkeissa laaditut oppaat itsellesi

Lähetä alla oleva lomake ja tilaa hankkeissa laaditut oppaat itsellesi sähköpostilla. Kirjoita viestiin,  minkä tai mitkä oppaat haluat saada. Tällä hetkellä tilattavissa olevat oppaat ovat:

– Maahanmuuttajayrittäjätarinoita


– Miniopas – miten valmistautua kouluttajan tehtäviin vieraassa kulttuurissa?


– Tietosuojaopas pienille yrityksille

 

Haluan liittyä uutiskirjeen tilaajaksi
Lue tarkemmin tietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Kestävää kehittämistä ja uusia ratkaisuja joustavasti.