Kädentaito- ja kotipalvelualojen yrittäjille maksutonta verkkovalmennusta muutoksissa menestymiseen

22.3.2023

Menesty muutoksessa.

TIEDOTE / UUTINEN

Maksuton verkkovalmennus tukee yrittäjää käytännönläheisesti

Kädentaito- ja kotipalvelualojen yrittäjille ja itsensä työllistäjille käynnistyy toukokuussa 2023 maksuton valtakunnallinen verkkovalmennus.

Menesty muutoksessa -valmennus tukee yrittäjiä toimintaympäristön haasteissa ja tarjoaa lyhytkurssien avulla osaamista yritystoiminnalle tärkeistä aiheista.

Lyhyille kursseille on helppo osallistua työn ohessa

Oman osaamisen kehittäminen jää pienyrittäjällä ajanpuutteen vuoksi usein arjessa jalkoihin eikä ole mahdollisuutta suorittaa pitkiä tutkintoja. Oma kilpailukyky kuitenkin edellyttää osaamisen ylläpitämistä.

Menesty muutoksessa -valmennus tarjoaa maksutta lyhyitä täsmäkursseja verkossa. Vastaavaa kokonaisuutta juuri yrittäjille suunnattuna ei tarjoa mikään oppilaitos.

Vastaavaa kokonaisuutta juuri yrittäjille suunnattuna ei tarjoa mikään oppilaitos.

Siniseen neuleeseen pukeutunut yrittäjänainen tekee laskelmia oranssilla kynällä. Vain kädet näkyvät. Takana pöydällä kännykkä.
Valmennukseen voi osallistua helposti työn ohessa eikä se vaadi mitään erityistaitoja.

Kukin kurssi kestää noin 14 tuntia, ja aiheista voi valita omiin tarpeisiinsa sopivan paketin. Kurssit voi helposti suorittaa työn ohessa omaan tahtiin. Kursseilta saa nopeasti ajantasaista tietoa, minkä jälkeen voi halutessaan myöhemmin hakeutua jatko-opintoihin.

– Lyhytkurssit ovat käytännönläheisiä, ja kukin työstää kursseilla aiheita oman yrityksensä näkökulmasta. Näin kurssit hyödyttävät heti omaa toimintaa, kertoo projektipäällikkö Milja Pohjamo Suomen Yrittäjäopistolta.

Valmennukseen osallistuminen ei edellytä erityistaitoja

Kurssit kehittävät osaamista myynnissä ja markkinoinnissa, yrityksen kannattavuuden ja talouden hallinnassa, antavat digi- ja verkkokauppataitoja, esimies- ja tiimityötaitoja sekä projektin johtamisosaamista, kehittävät etätyötaitoja ja tarjoavat osaamista kestävän kehityksen mukaisen liiketoiminnan rakentamiseen.

Sisällöt on räätälöity erityisesti kädentaito- ja kotipalvelualalle muun muassa käytännönläheisin esimerkein.

Ompelija sovittaa mittatilaustakkia.
Kurssien sisältö on räätälöity erityisesti kädentaito- ja kotipalvelualalla toimiville yrittäjille.

– Osallistuminen ei edellytä mitään erityistaitoja. Vaikka ei olisi opiskellut pitkään aikaan, onnistuu opiskelu hyvin. Kyseessä ei ole pelkkä verkkokurssi, vaan meiltä saa halutessaan myös henkilökohtaista ohjausta koko valmennuksen ajan, painottaa Pohjamo.

Valmennus on suunniteltu täysin mikro- ja pk-yrittäjän ja itsensä työllistäjiä varten.

Verkkokursseille voi osallistua mistä päin Suomea tahansa. Menesty muutoksessa -valmennukseen voi ilmoittautua Suomen Yrittäjäopiston nettisivuilla.

Valmennus on osallistujalle maksutonta.

Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus rahoittajana

Valmennuksen rahoittaa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus.

Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Koulutuksen rahoittajan eli Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen logo.

Suomen Yrittäjäopisto toteuttaa valmennuksen

Valmennuksen toteuttaa Suomen Yrittäjäopisto, valtakunnallinen aikuiskouluttaja.

Suomen Yrittäjäopisto on kouluttanut yrittäjiä ja yritysten henkilökuntaa verkossa ja usealla eri paikkakunnalla jo vuodesta 1968. Vuosittain erilaisissa koulutuksissa opiskelee noin 4000 opiskelijaa.

Suomen Yrittäjäopiston logo.

Lisätietoja

Milja Pohjamo
projektipäällikkö
040 643 2829
milja.pohjamo@syo.fi