nuoli-alas-ylos-80-sininen

Yritys, hyödynnä digimarkkinoinnin mahdollisuudet

15 syyskuun, 2020

Yrittäjän digitaidot -valmennus vie pienyrittäjän digimarkkinoinnin seuraavalle tasolle.

Nyt vallitsevassa koronatilanteessa, kun fyysisiä kohtaamisia vältetään, on moni yrittäjä ollut sen kysymyksen edessä,  miten voisin hyödyntää digitaalisia markkinapaikkoja ja saada näkyvyyttä somessa.

Valmennuksessa perehdytään verkkosivu- ja verkkokauppa-asioihin sekä näkyvyyden kasvattamiseen somessa.

Pienyrityksissä digimarkkinoinnin taidot ja tiedot vaihtelevat kovasti. Yhdistävänä tekijänä on kuitenkin pienet resurssit. Käsipareja ja markkinointibudjettia on rajallisesti, mikä tarkoittaa itse tekemistä.

Tämän takia olemme koulutussisällössä halunneet panostaa nimenomaan taitojen kehittämiseen. Lisäksi ymmärrämme sen, että pienyrittäjän aika on rajallista, joten kaikki keinot, jolla tekemistä ja ajankäyttöä näihin asioihin voidaan tehostaa, ovat tervetulleita.

Valmennus rakentuu kahdesta osasta. Ensimmäisessä osassa keskitytään digitaalisiin markkinapaikkoihin; verkkosivustoihin sekä verkkokauppaan ja verkkokaupan logistiikkaan. Toisessa osassa some-markkinointiin.

Some-markkinoinnin osalta lähdetään hyvästä somepostauksesta ja opetellaan ilmaisohjelmien avulla graafisen suunnittelun ja kuvankäsittelyn perusasioita. Tämän lisäksi puhutaan säännöllisyydestä ja suunnitelmallisuudesta ja käydään läpi muun muassa työkaluja postausten ajastamiseen. Somemarkkinoinnilta toivotaan tietysti myös vaikuttavuutta, joten keinoja tehostaa vaikuttavuutta käsitellään myös – toisin sanoen millä keinoilla esimerkiksi yleisöä ja näkyvyyttä saadaan kasvatettua.

Valmennuskokonaisuus sisältää myös yrityskohtaista sparrausta. Sparrauksessa pureudutaan yrittäjän kulloinkin toivomiin asioihin.

Ensimmäisen ryhmän sparrauksissa katsottiin muun muassa verkkokaupan seuraavia kehitysaskelia, ideoitiin somesisältöjä ja opeteltiin postausten ajastamista Instagramiin vaihe vaiheelta.

Valmennuskokonaisuus on mahdollista räätälöidä myös yrityskohtaisesti. Kysy lisää!

 

Sanna Varis_profiilikuva

 

 

 

 

 

Sanna Varis
yritystoiminnan kouluttaja
sanna.varis(a)syo.fi

 

Seuraava valmennuskokonaisuus toteutetaan Lapin alueella toimiville yrittäjille.  Se toteutetaan yhteistyössä Lapin TE-toimiston kanssa ja on osallistujalle maksuton.

Seuraava valmennus alkaa 5.10. ja ilmoittautua voi Lapin TE-toimiston kautta. Paikka kannattaa varata pian sillä valmennus täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää Yrittäjän digitaidot -koulutuksesta!

Digimarkkinoinnin tietoja ja taitoja sekä yrityskohtaista sparrausta!

Minna Mattila, Suomen Yrittäjäopisto.
RekryKoulutus tähtää suoraan työhön!
Työlle tekijä nopealla aikataululla Brändilähettiläs, palkanlaskija, apuvälinemekaanikko, kunnossapidon asentaja, IV-ammattilainen, välinehuoltaja, logistiikkatyöntekijä, maatalouskoneasentaja, 3D-suunnittelija, CNC-koneistaja, vanhustyöntekijä, maastosuunnittelija, bitumieristäjä, eläintenhoitaja, kaihdintyöntekijä… ...
Vesa Hilden kirjoittaa SYOblogissa esimiehen roolista
Esimies yrityskulttuurin sisäistäjänä, välittäjänä ja kehittäjänä
Yritysten rakentaessa yhä enemmän erilaisia tavoitteita toiminnalleen on huomattu, miten tärkeää on ottaa koko esimiestaso mukaan näiden asioiden suunnitteluun alusta alkaen. ...
Tiina Rintamäki
Oppimisen iloa, työtä ja elämää
Aktiivinen ja iloinen puheensorina täyttää luokkatilan Saarijärvellä, Oulussa ja Seinäjoella syksyllä 2020. Ollaan aloittamassa halpahallilaisten kanssa koulutusta liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittamiseksi. ...
SYOblogin aiheena Maatilan tilinpäätös
Maatilan tilinpäätös – joukkue- vai yksilölaji?
On taas se aika vuodesta. Maatilan kirjanpidossa pitäisi laittaa kuitit jonoon ja kirjanpito kuntoon huhtikuun alkuun mennessä jätettävää veroilmoitusta varten. ...
Opiskelijatarinansa SYOblogissa avaa Moona Kansanen
Arkkitehti, yrittäjä, opiskelija – opinnoista tukea farkkubisnekseen
Olen Moona Kansanen, 25-vuotias yksinyrittäjänainen Tampereelta. Koulutukseltani olen arkkitehti, ja liiketoiminnan erikoisammattitutkinto Suomen Yrittäjäopistossa on näyttöjä vaille valmis. Näyttötutkinnon ja ...
Kuvassa yritystoiminnan kouluttaja Riitta Windahl
Työilmapiiri suurennuslasin alla
Organisaatioiden menestystekijöiden kärkeen ovat kivunneet sellaiset tekijät kuten hyvinvoiva työyhteisö, tunneälykäs johtaminen, luovuutta ruokkiva ja osallistava organisaatiokulttuuri, kollektiivinen oppiminen. Johto ...