nuoli-alas-ylos-80-sininen

Yritys, hyödynnä digimarkkinoinnin mahdollisuudet

15 syyskuun, 2020

Yrittäjän digitaidot -valmennus vie pienyrittäjän digimarkkinoinnin seuraavalle tasolle.

Nyt vallitsevassa koronatilanteessa, kun fyysisiä kohtaamisia vältetään, on moni yrittäjä ollut sen kysymyksen edessä,  miten voisin hyödyntää digitaalisia markkinapaikkoja ja saada näkyvyyttä somessa.

Valmennuksessa perehdytään verkkosivu- ja verkkokauppa-asioihin sekä näkyvyyden kasvattamiseen somessa.

Pienyrityksissä digimarkkinoinnin taidot ja tiedot vaihtelevat kovasti. Yhdistävänä tekijänä on kuitenkin pienet resurssit. Käsipareja ja markkinointibudjettia on rajallisesti, mikä tarkoittaa itse tekemistä.

Tämän takia olemme koulutussisällössä halunneet panostaa nimenomaan taitojen kehittämiseen. Lisäksi ymmärrämme sen, että pienyrittäjän aika on rajallista, joten kaikki keinot, jolla tekemistä ja ajankäyttöä näihin asioihin voidaan tehostaa, ovat tervetulleita.

Valmennus rakentuu kahdesta osasta. Ensimmäisessä osassa keskitytään digitaalisiin markkinapaikkoihin; verkkosivustoihin sekä verkkokauppaan ja verkkokaupan logistiikkaan. Toisessa osassa some-markkinointiin.

Some-markkinoinnin osalta lähdetään hyvästä somepostauksesta ja opetellaan ilmaisohjelmien avulla graafisen suunnittelun ja kuvankäsittelyn perusasioita. Tämän lisäksi puhutaan säännöllisyydestä ja suunnitelmallisuudesta ja käydään läpi muun muassa työkaluja postausten ajastamiseen. Somemarkkinoinnilta toivotaan tietysti myös vaikuttavuutta, joten keinoja tehostaa vaikuttavuutta käsitellään myös – toisin sanoen millä keinoilla esimerkiksi yleisöä ja näkyvyyttä saadaan kasvatettua.

Valmennuskokonaisuus sisältää myös yrityskohtaista sparrausta. Sparrauksessa pureudutaan yrittäjän kulloinkin toivomiin asioihin.

Ensimmäisen ryhmän sparrauksissa katsottiin muun muassa verkkokaupan seuraavia kehitysaskelia, ideoitiin somesisältöjä ja opeteltiin postausten ajastamista Instagramiin vaihe vaiheelta.

Valmennuskokonaisuus on mahdollista räätälöidä myös yrityskohtaisesti. Kysy lisää!

 

Sanna Varis_profiilikuva

 

 

 

 

 

Sanna Varis
yritystoiminnan kouluttaja
sanna.varis(a)syo.fi

 

Seuraava valmennuskokonaisuus toteutetaan Lapin alueella toimiville yrittäjille.  Se toteutetaan yhteistyössä Lapin TE-toimiston kanssa ja on osallistujalle maksuton.

Seuraava valmennus alkaa 5.10. ja ilmoittautua voi Lapin TE-toimiston kautta. Paikka kannattaa varata pian sillä valmennus täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää Yrittäjän digitaidot -koulutuksesta!

Digimarkkinoinnin tietoja ja taitoja sekä yrityskohtaista sparrausta!

Maatilan välitilinpäätöksellä täsmällisyyttä talouden seurantaan
Välitilinpäätös – tuo oivallinen työkalu vero-optimointiin ja talouden suunnitteluun. Vähintään kerran vuodessa, alkusyksystä kannattaa herätä miettimään, miten oman maatilan talous ...
Riitta Windahl Työnjohtajakoulutus antaa uutta suuntaa koko tiimille
Suomen Yrittäjäopiston työnjohtajakoulutus antaa uutta suuntaa koko tiimille
Suomen Yrittäjäopiston koulutus työnjohdolle pureutuu käytännönläheisesti työnjohtajan arkeen. Vuoden kestävässä koulutuksessa työnjohtajan omat valmiudet menestyä esimiestehtävissä vahvistuvat, kun omaa johtajuutta ...
Maailma muuttuu ja yrittäjyys sen mukana – vai muuttuuko, ja miltä osin?
Elämme edelleen monella tapaa poikkeuksellisissa olosuhteissa. Korona on tarjonnut osalle yrityksistä todella kylmää kyytiä ja sitä on suurella todennäköisyydellä tarjolla ...
Vuokko kertoo maatilayrittäjän tärkeistä määräaijoista
Maatilayrittäjän tärkeät määräajat
Maatilayrittäjän vuodenkiertoa rytmittävät paitsi kasvukauden työt myös erilaiset vaatimukset viimeisistä palautuspäivistä. On muistettava palauttaa veroilmoitus sekä alv-ilmoitus, muistettava ilmoittaa eläinmäärät, ...
Nuppu Leppänen opiskeli omatoimisesti
Omatoiminen opiskelu antoi ankkurin työnhakuun
Työnhaku on nykyään käytännössä pitkälti oman osaamisen tuotteistamista, brändäämistä ja myymistä piilo- tai julkisesti ilmoitettuihin hakuihin. Rekrytoivilla tahoilla on luettavinaan ...
Uusi osuuskunta
Suomen Yrittäjäopiston koulutuksessa syntyi uusi osuuskunta
Suomen Yrittäjäopiston (SYO) Korkeasti koulutettujen osaamissalkku -koulutus toi Turussa yhteen eri alojen osaajia. Kahdeksan kokenutta ammattilaista päätti yhdistää voimansa ja ...