Yrittäjäopiston henkilökuntaa kahvilla

Osaaminen ja hyvä kiertämään -virtuaalimessut 9.11.2022

Suomen Yrittäjäopiston Osaaminen ja hyvä kiertämään -virtuaalimessuilla pääset kokemaan erilaisen messutapahtuman. Voit tutustua monipuoliseen koulutustarjontaamme ja poimimaan juuri sinulle sopivat koulutusvinkit.

Messut ovat maksuttomat ja täysin verkossa.  Messuille osallistumiseen tarvitaan vain tietokone ja verkkoyhteys.  

Virtuaaliset messut toimivat avoimien ovien päivinä – kutsumme kaikki tutustumaan koulutuksiimme ja palveluihimme.  Messuilla on kaksi live-esitystä, joiden teemoina ovat yrityksen vastuullisuus ja osaamisen kehittäminen. Lahjoitamme jokaisesta messukävijästä  2 € Nenäpäivä-keräykseen.  

Messujen live-ohjelma 

Osaaminen ja hyvä kiertämään -virtuaalimessuilla on kaksi live-ohjelmaa.

Ensimmäisessä livessä klo 12 alkaen käsitellään vastuullisuutta.

Aiheeseen johdattelevat yritystoiminnan kouluttaja Annemari Vanhaviitakoski Suomen Yrittäjäopistolta ja toimitusjohtaja Jaana Hjelt Lapuan Kankureista.  

Toinen live klo 14 alkaen on paneelikeskustelu, jossa keskustellaan osaamisen kehittämisestä ja sen monista mahdollisuuksista. Keskustelijoina ovat yrittäjä Kari Venäläinen Karimo Oy:stä, liiketoiminnen erikoisammattitutkinnon opiskelija Mari Kasari ja yritystoiminnan kouluttajat Tiina Rintamäki sekä Markus Elo Suomen Yrittäjäopistolta. Keskustelua vetävät Suomen Yrittäjäopiston asiakkuuspäällikkö Virpi Viitanen ja yritystoiminnan kouluttaja Anja Anttila.

Live-ohjelma toteutetaan Framilta Seinäjoelta.

Osaaminen kannattelee 

Virtuaalimessujen teemana on osaaminen ja hyvä kiertämään. Se voi konkretisoitua elämässä yllättävälläkin tavalla.  

– Osaavalla henkilökunnalla on ratkaiseva rooli kriisiajasta selviytymiseen, kertoo Suomen Yrittäjäopiston asiakkuusjohtaja Sanna Möller-Aaltonen.   – Osaavalla henkilökunnalla on ratkaiseva rooli esimerkiksi tilanteessa, jossa yrittäjä kohtaa työn tekemiseen vaikuttavan yksityiselämän tragedian. Se voi jopa pelastaa yrityksen. 

– Osaamisen kehittäminen lisää varmuutta, vakautta ja joustoa erilaisiin tilanteisiin, joten sitä kannattaa arvostaa, kehottaa Möller-Aaltonen.   

Tehdään yhdessä hyvää 

Suomen Yrittäjäopisto lahjoittaa  jokaisesta messukävijästä 2€ Nenäpäivä-keräykseen.  

– On hyvä miettiä sitä, haluaisiko omaan messukassiinsa noin kahden euron messuilla jaettavan tavaran – joka unohtuu sinne messukassiin – vai haluaisiko olla mukana kartuttamassa hyväntekeväisyyspottia tärkeään kohteeseen, kertoo markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Hietamäki.  

Nenäpäivä-keräyksessä olemme olleet mukana jo useana vuotena. Tänä vuonna toteutamme osallistumisemme messuilla. Yhdessä on hauska auttaa! Nenäpäivä tekee hienoa ja vaikuttavaa työtä.  

Tervetuloa tutustumaan Suomen Yrittäjäopistoon 

Ammatillisen koulutuksen vetovoimasta on keskusteltu paljon. Oppilaitoksia on myös kehotettu kutsumaan ihmisiä tutustumaan omaan toimintaansa ja palveluihinsa.  

– Meillä messuilla on mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa ja mielellämme myös keskusteluihin mukaan lähdemme. Virtuaalimessut toimivat meillä myös avoimien ovien päivänä. Toivotamme siis kaikki tervetulleiksi tutustumaan Suomen Yrittäjäopiston koulutustarjontaan ja  
-palveluihin, toteavat Hietamäki ja Möller-Aaltonen.  

Osaaminen ja hyvä kiertämään -virtuaalimessut 9.11.2022

Kysy lisää, yhteystiedot: 

Asiakkuusjohtaja Sanna Möller-Aaltonen, sanna.moller-aaltonen@syo.fi, p  

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Hietamäki, taina.hietamaki@syo.fi, p 

Arkistot