Päivitetty 13.3.2020
Kasva ja kansainvälisty! -tapahtuma siirtyy
Vallitsevassa tilanteessa Kasva ja kansainvälisty -tapahtuma siirretään järjestettäväksi marraskuussa 2020. Tiedotamme tarkemmasta ajankohdasta ja muista yksityiskohdista tarkemmin mahdollisimman pian.
->>Seuraa tapahtuman kotisivuja Kasva ja kansainvälisty 2020.
Kasva ja kansainvälisty!
Kahdeksatta kertaa järjestettävä Kasva ja kansainvälisty!-tapahtuma kerää yhteen kasvusta ja kansainvälistymisestä kiinnostuneita yrityksiä ja yritystoimijoita.
Tänä vuonna pääteemana ruokamatkailu ja elintarvikevienti. Tapahtumassa monipuolisesti ohjelmaa yritysten kansainvälistymiseen, kasvuun ja rahoitukseen.
Päivitetty 13.3.2020
OHJELMA
Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, Vankanlähde 9
8.00 Aamukahvit, C-aula
8.30–10.00 Rahoitusinfo, auditorio C
- Hämeen ELY- keskus, Tuomo Kauha ja Olli Löyttyniemi
- Business Finland, Marko Ylikorpi
- TE- toimisto, Mari Pöysti
- Finnvera, Tuomo Kauha
- Finnpartnership, Senni Muiniekka
- Teollisuussijoitus, Jan-Patrick Haikkola
TYÖPAJA 10.00 –12.15, auditorio C + N-aula
Ruokamatkailu & elintarvikevienti kasvuun Kanta-Hämeessä
Näin teet euroja viennistä
- Yhteinen vientipolku: mistä apuja vientipolun porttien avaamiseen
– Mikaela Vuorisalmi, MTK , Ruokasvu-hanke - Arktisuuden lisäarvo elintarvikeviennissä
– Jaana Kotro, Luke - Brändäys ja markkinointi: Älä hukkaa aikaa tai euroja – strateginen vienti tuo tulosta
– Vilja Laaksonen, Iskussa Maailmalle -kasvuhanke Aava&Bang - Kokemuksia elintarvikeviennistä Ranskaan ja Venäjälle
– Satu Nurmi, Pro Agria - Ruokamatkailun kansainvälistyminen
– Kirsi Sippola, Western Lakeland Kanta-Häme -hanke, HAMK
Ajatuksia ja kokemuksia elintarvikeviennistä
Yritysryhmähanke ruokamatkailun ja elintarvikeviennin edistämiseen
Miten yritysryhmähanke voisi ratkoa elintarvikevientiä ja ruokamatkailua? Yhteistä ideointia ja ajatustenvaihtoa.
– Satu Nurmi, ProAgria Etelä-Suomi;
SEMINAARI 13.00–16.30, auditorio C
Mistä eväät elintarvikeviennin ja ruokamatkailun kasvuun Hämeessä?
13.00 – 13.10 Seminaarin avaus
– kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari
13.10 – 13.50 Yrityspaneeli: Suomalainen ruoka maailmalle – kokemuksia ja ajatuksia
– vetäjänä Jussi Eerikäinen, Hämeen Kauppakamari
13.50 – 14.30 Verkostoituminen ja kahvit
14.30 – 15.15 Mitä matkailijat odottavat ruokamatkalta ja miten ruokamatkailua viedään maailmalle
– kehittämispäällikkö Terhi Hook, Visit Finland (Business Finland Oy)
15.15 – 16.00 Kokemuksia suomalaisesta ruoasta maailmalla
– yrittäjä Jyrki Sukula
Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.
LISÄTIETOJA
Lisätietoja saa tapahtuman kotisivulta Kasva ja kansainvälisty 2020
Yhteistyössä:
Elinkeino-,liikenne- ja ympäristökeskus, Forssan yrityskehitys Oy, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen kauppakamari, Hämeen yrittäjät, Kasvua Hämeessä, Linnan Kehitys Oy, MTK Häme, Riihimäen tilat ja kehitys, Suomen Yrittäjäopisto