Kasva ja kansainvälisty -tapahtuma 2020.

Kasva ja kansainvälisty! 2020

Päivitetty 13.3.2020

Kasva ja kansainvälisty! -tapahtuma siirtyy

Vallitsevassa tilanteessa Kasva ja kansainvälisty -tapahtuma siirretään järjestettäväksi marraskuussa 2020. Tiedotamme tarkemmasta ajankohdasta ja muista yksityiskohdista tarkemmin mahdollisimman pian.

->>Seuraa tapahtuman kotisivuja Kasva ja kansainvälisty 2020.

->> > (avautuu uudessa välilehdessä)”>Lisätietoa linjauksesta Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa järjestettävistä yleisötilaisuuksista.


Kasva ja kansainvälisty!

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Kasva ja kansainvälisty!-tapahtuma kerää yhteen kasvusta ja kansainvälistymisestä kiinnostuneita yrityksiä ja yritystoimijoita.

Tänä vuonna pääteemana ruokamatkailu ja elintarvikevienti. Tapahtumassa monipuolisesti ohjelmaa yritysten kansainvälistymiseen, kasvuun ja rahoitukseen.

Päivitetty 13.3.2020

OHJELMA

Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, Vankanlähde 9

8.00 Aamukahvit, C-aula

8.30–10.00 Rahoitusinfo, auditorio C

  • Hämeen ELY- keskus, Tuomo Kauha ja Olli Löyttyniemi
  • Business Finland, Marko Ylikorpi
  • TE- toimisto, Mari Pöysti
  • Finnvera, Tuomo Kauha
  • Finnpartnership, Senni Muiniekka
  • Teollisuussijoitus, Jan-Patrick Haikkola

TYÖPAJA 10.00 –12.15, auditorio C + N-aula
Ruokamatkailu & elintarvikevienti kasvuun Kanta-Hämeessä

Näin teet euroja viennistä
  • Yhteinen vientipolku: mistä apuja vientipolun porttien avaamiseen
    – Mikaela Vuorisalmi, MTK , Ruokasvu-hanke
  • Arktisuuden lisäarvo elintarvikeviennissä
    – Jaana Kotro, Luke
  • Brändäys ja markkinointi: Älä hukkaa aikaa tai euroja – strateginen vienti tuo tulosta
    – Vilja Laaksonen, Iskussa Maailmalle -kasvuhanke Aava&Bang
  • Kokemuksia elintarvikeviennistä Ranskaan ja Venäjälle
    – Satu Nurmi, Pro Agria
  • Ruokamatkailun kansainvälistyminen
    – Kirsi Sippola, Western Lakeland Kanta-Häme -hanke, HAMK
Ajatuksia ja kokemuksia elintarvikeviennistä
Yritysryhmähanke ruokamatkailun ja elintarvikeviennin edistämiseen

Miten yritysryhmähanke voisi ratkoa elintarvikevientiä ja ruokamatkailua? Yhteistä ideointia ja ajatustenvaihtoa.
– Satu Nurmi, ProAgria Etelä-Suomi;


SEMINAARI 13.00–16.30,
auditorio C
Mistä eväät elintarvikeviennin ja ruokamatkailun kasvuun Hämeessä?

13.00 – 13.10 Seminaarin avaus
– kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari

13.10 – 13.50 Yrityspaneeli: Suomalainen ruoka maailmalle – kokemuksia ja ajatuksia
– vetäjänä Jussi Eerikäinen, Hämeen Kauppakamari

13.50 – 14.30 Verkostoituminen ja kahvit

14.30 – 15.15 Mitä matkailijat odottavat ruokamatkalta ja miten ruokamatkailua viedään maailmalle
– kehittämispäällikkö Terhi Hook, Visit Finland (Business Finland Oy)

15.15 – 16.00 Kokemuksia suomalaisesta ruoasta maailmalla
– yrittäjä Jyrki Sukula

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja saa tapahtuman kotisivulta Kasva ja kansainvälisty 2020

Yhteistyössä:

Elinkeino-,liikenne- ja ympäristökeskus, Forssan yrityskehitys Oy, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen kauppakamari, Hämeen yrittäjät, Kasvua Hämeessä, Linnan Kehitys Oy, MTK Häme, Riihimäen tilat ja kehitys, Suomen Yrittäjäopisto

Kasva ja kansainvälisty! Facebookissa


Arkistot