Kanta-Hämeen Rekry- ja TäsmäKoulutukset

Rekry- ja TäsmäKoulutukset tukevat yrityksesi kasvua, olitpa sitten rekrytoimassa uutta väkeä tai päivittämässä nykyisen henkilöstön osaamista.

Hyödynnä kustannustehokkaat koulutusmallit ja kehitä yrityksesi osaamista joustavasti räätälöidyillä toteutuksilla!

Kustannustehokkaat räätälöidyt koulutukset yrityksille

Palveluala ja tekniset alat

Kanta-Hämeessä järjestämme Rekry- ja TäsmäKoulutuksia palvelualalle ja teknisille aloille. Koulutukset ovat yrityksille räätälöityjä ja niiden tavoitteena on antaa koulutettaville työtehtävien edellyttämät tiedot tai taidot.

Koulutukset Kanta-Hämeessä

Palveluala

Palvelualan koulutuksella voi päivittää osaamista tai työllistyä tehtäviin, jotka liittyvät asiakaspalveluun, kauppaan, toimistotehtäviin tai hallintoon.

Koulutusaiheet

  • Markkinointi
  • Myynti
  • Taloushallinto

Tekniset alat

Teknisten alojen koulutuksella on tavoitteena antaa koulutettaville työtehtävien edellyttämät tiedot tai taidot. Sisällöt räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan.

Koulutusaiheet

  • Kone- ja metallitekniikka
  • Rakennusala
  • Talotekniikka

Koulutusten toteutus

Opiskelu Rekry- ja TäsmäKoulutuksissa on monipuolista. Siinä yhdistyy käytännön tekeminen ja sitä tukevan riittävän teorian opiskelu.

Opetus toteutuu monipuolisin menetelmin. Hyödynnämme muun muassa verkko-opetusta, itsenäistä työskentelyä sekä suunniteltua ja seurattua työssäoppimista.

Kaikkiin koulutuksiin voimme räätälöidä osia myös toimenkuvaa tai työtehtävää tukevista koulutuksista. Toteutamme kaikki tietopuoliset opinnot verkkokoulutuksena.

Kysy lisätietoja

Virpi Viitanen.

Viitanen Virpi

asiakkuuspäällikkö
Puhelin: 050 394 8767
Sähköposti: virpi.viitanen(a)syo.fi