Bisnestä verkkoon ja vastuullista yrittäjyyttä

31.5.2023

Oletko pohtinut verkkokaupan perustamista, kevytyrittäjyyttä tai oman osaamisesi tuotteistamista verkkoon? Entäpä vastuullisuusasioiden huomioimista ja kehittämistä yrityksessäsi?

Näiden teemojen ympäriltä tarjosimme täsmävalmennusta Bisnestä verkkoon- ja Yrittäjä, menesty yritysvastuulla -hankkeissa.

Lue hankkeista lisää ja poimi vinkit

Yrittäjä, menesty yritysvastuulla

”Yritysvastuu ja kestävä kehitys ovat kriittinen kilpailukykyä määrittävä tekijä tulevaisuuden liiketoiminnassa.”

Hyödynnä vapaasti tietopankin materiaali yrityksesi vastuullisuusasioiden kehittämistyössä. Klikkaa osoitteeseen www.vastuullinenyrittajyys.fi

Bisnestä verkkoon

Verkkokurssien hyödyt ulottuvat paljon muuhunkin kuin vain opiskelijoihin, sillä ne tarjoavat myös tekijöille erinomaisen mahdollisuuden ansaita tasaista tulovirtaa jopa suhteellisen yksinkertaisesti.”

Poimi vinkit myyvän verkkokurssin rakentamiseen täältä: 11 steppiä onnistuneeseen verkkokurssiin ja tasaiseen tulovirtaan

Kevytyrittäjyys on yksi työelämän muutoksen ilmiöistä. Yrittäjyydessä kiinnostaa usein vapaus,merkityksellisyys ja oman osaamisen hyödyntäminen. Yrittäjyys vaatii rohkeutta hypätä totutusta työnteon mallista kohti itsenäisempää ja vastuullisempaa työskentelyä. Onneksi tätä hyppyä voi madaltaa ja yrittäjämäistä toimintatapaa kokeilla kevytyrittäjyyden sekä erilaisten laskutuspalvelujen avulla.”


Tutustu kevytyrittäjyyteen yhtenä yrittäjyyden vaihtoehtona täällä: Kohti kevytyrittäjyyttä -konkretiaa ja rohkeutta kevytyrittäjyyden aloittamiseen

Moni on kiinnostunut verkkokaupan perustamisesta. Tuotteiden tai palveluiden myynti verkossa on yksi tapa aloittaa liiketoiminta tai hankkia lisäpotkua kivijalkamyymälän rinnalle. Tarvitset realistisen kokonaisnäkemyksen verkkokaupan perustamisesta ja markkinoinnista; mitä se edellyttää, millaisia kustannuksia siitä syntyy ja miten vältetään sudenkuopat.

Koulutuskaupastamme löydät verkkokursseja verkkokaupan suunnitteluun, perustamiseen ja kehittämiseen.

Palaute kertoo, että teemat ovat kiinnostaneet ja osuneet ajan hermoon. Osallistujat ovat saaneet hyödyllistä, jäsenneltyä tietoa sekä vinkkejä, rohkeutta ja innostusta edetä suunnitelmissaan.

Kiitos mielenkiinnosta ja runsaslukuisesta osallistumisesta!

Suvi Peltokangas
Suvi Peltokangas
Bisnestä verkkoon -hankkeen projektipäällikkö
yritystoiminnan kouluttaja
suvi.peltokangas(a)syo.fi
Taina Rautakoski.
Taina Rautakoski
Yrittäjä, menesty yritysvastuulla -hankkeen projektipäällikkö
yritystoiminnan kouluttaja
taina.rautakoski(a)syo.fi

Suomen Yrittäjäopisto on toteuttanut vuosien 2021-2023 aikana Bisnestä verkkoon- ja Yrittäjä, menesty yritysvastuulla -hankkeita.

Rahoitus hankkeisiin on saatu EU:n maaseuturahastosta Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämänä.

Maaseuturahaston logo.