Tarinamme
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Yrittäjyyden edelläkävijä

Suomen Yrittäjäopisto perustettiin vuonna 1968 Kauhavalla. Tuolloin yrittäjyyden edistämiseen keskittyvä toimija oli oppilaitosmaailmassa erikoisuus. Tänä päivänä yrittäjyyskoulutus ja yrittäjyyden edistäminen ovat vakiintuneet osaksi koulutustoimintaan joka kouluasteella. Olemme lunastaneet paikkamme yhtenä valtakunnan merkittävimmistä yrittäjyysvalmentajista.

Kauhavalta alkanut toiminta laajeni valtakunnalliseksi

Olemme erottuneet muista oppilaitoksista myös liikkuvuudella. Kauhavalta alkanut toiminta on laajentunut koulutus- ja konsultointitoiminnaksi Hämeenlinnassa, Seinäjoella ja Teuvalla sekä useilla kymmenillä paikkakunnilla ympäri Suomea. Toimintatapamme on joustava ja hyvin käytännönläheinen. Suunnittelemme ja toteutamme koulutukset asiakaskunnan tarpeet kuunnellen ja niihin nopeasti reagoiden.

Teak Oy:n koulutustoiminnat mukaan 1.1.2019

Suomen Yrittäjäopiston ja aikuiskoulutuskeskus Teak Oy:n koulutustoiminnat yhdistyivät 1.1.2019. Suomen Yrittäjäopisto jatkaa entistä vahvempana ja monipuolisempana valtakunnallisena aikuiskouluttajana. Teakin osaamisalojen mukana Yrittäjäopiston koulutustarjonta laajeni uudistuvilla työelämäpalveluilla sekä yrityslähtöisillä teknologiaa ja kädentaitoa vaativilla ammattiosaamisen koulutuksilla.

 

Suomen Yrittäjäopiston tarina 50 vuoden ajalta

 

Yrittäjyyden edistäminen ja liiketoimintaosaamisen kehittäminen ovat säilyneet kantavana teemana koko toimintamme ajan