Kari Tähti KRAO:sta suoritti johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon Suomen Yrittäjäopistolla. Kari Tähti KRAO:n rollupin vieressä.

Kari Tähti, johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Tutkinnon suorittaminen oli antoisaa

Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy:n KRAO:n toimitusjohtaja Kari Tähti osallistui Suomen Yrittäjäopiston Johtamiskoulutukseen ja suoritti johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

– Kävin hakemassa erilaista kurssitarjontaa ja bongasin tämän. Tämä oli aika monialainen, pystyi ottamaan myös muita aiheita projektijohtamisen ja johtamisen lisäksi, kertoo Tähti hakeutumisen taustoista.

– Meillä on ollut erilaisia ohjaavia dokumentteja, mutta kaipasin jotain konkreettisempaa ja oman osaamisen vahvistamista, pohtii Tähti.

Tähti kertoo tutkinnon suorittamisen olleen vaativaa mutta myös antoisaa.

Työkalut käyttöön jatkossakin

Koulutuksen aikana työstettyä henkilöstön osaamisen nykytilan ja kehittämistarpeiden analyysityökalua Tähti kertoo hyödyntäneensä omassa organisaatiossaan. Hän toteaa työkalun olevan erittäin hyvä ja käyttävänsä sitä jatkossakin.

Tähti suosittelee Johtamiskoulutusta ihan jokaiselle yrityksen johtavassa asemassa olevalle uravaiheeseen tai ikään katsomatta.

– Lähipäivät ja verkko-opiskelu ja itsenäinen opiskelu oli hyvä yhdistelmä. Kyllähän tämäntyyppiselle koulutukselle on tilausta.

Haluatko sinä kehittää johtamistaitojasi?

Arkistot