Taloushallinnon perusteet -koulutuspaketti

Verkkokoulutus

470,00  (379,03  alv. 0%)

Osta koulutuspaketti

470,00  (379,03  alv. 0%)

Hanki hyvät tiedot taloushallinnosta

Taloushallinnon perusteet -paketti sisältää kolme peruskurssia, jotka antavat hyvät pohjatiedot laskuttamisesta, kirjanpidosta ja palkanlaskennasta. Tämä kokonaisuus soveltuu niille, jotka ovat kiinnostuneita taloushallinnon perusasioista ja jotka haluavat hyvät eväät edetä opinnoissa seuraavalle tasolle.

Kokonaisuus antaa hyvän käsityksen siitä kuinka yrityslaskutus ja niiden reskontrat toimivat prosesseina, kuinka kirjanpidon kirjaukset menevät oikeille tileillä ja kuinka kirjanpitoprosessi etenee sekä sen miten palkanlaskenta toimii ja kuinka palkat maksetaan.

Voit opiskella milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta omaan tahtiisi. Verkkokurssit koostuvat teoriakokonaisuuksista, videoista, esimerkkitehtävistä ja harjoitustehtävistä. Tukenasi ovat tarpeesi mukaan asiantuntevat kouluttajamme.

Taloushallinnon perusteet antaa hyvät lähtökohdat ymmärtämään kirjanpidon ja palkanlaskennan perusasiat. Saat myös todistuksen koulutuskokonaisuuden suorittamisesta.

Paketti sisältää seuraavat kurssit:

Tänne kuvia tai lainauksia.

Taloushallinnon perusteet on edullinen verkkokoulutuspaketti, jonka ostamalla säästät 50 €. Koulutuspakettina saat kokonaisuuden hintaan 470 € – yksittäin ostettuna koulutusten yhteishinta on 520 €.

Kurssipaketti on avoinna 12kk ostohetkestä, jonka aikana pakettiin kuuluvat kurssit aktivoidaan. Itse kurssit ovat käytettävissä 6kk aktivoinnista.
Tämä on ohjeistettu selkeästi kurssin sisällä.

Taloushallinnon perusteet antaa hyvät lähtökohdat ymmärtämään kirjanpidon ja palkanlaskennan perusasiat.

Kysy lisää