SolidWorks osamallinnus 1

Verkkokoulutus

380,00  (306,45  alv. 0%)

Osta koulutus

380,00  (306,45  alv. 0%)

Koulutuksen tavoite

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia SolidWorksin Bottom-Up-osamallinnuksen. Sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ohjelmasta tai olet epävarma osaamisestasi.

Koulutuksen jälkeen osaat mallintaa monenlaisia osamalleja oikein ja järkevästi. Tunnet ohjelmiston logiikan ja osaat hyödyntää ohjelmiston toimintaperiaatetta ja käyttää sitä itsenäisesti. SolidWorks on erittäin paljon käytetty ohjelmisto teollisuudessa, josta Bottom-Up-mallin periaatetta voi suoraan hyödyntää.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

108 Full HdD-videota

Osamallinnus on laaja kokonaisuus, jossa käydään läpi ja opitaan SolidWorksin osamallinnuksen perusteita. Kurssi sisältää runsaasti olennaista tietoa Bottom-Up-osien mallintamisesta yleisempien piirteiden ja osamallien osalta.

Koulutus on toteutettu laadukkailla, yksityiskohtaisilla videoilla. Niitä annetussa järjestyksessä seuraamalla ja mukana tekemällä opit tehokkaasti ohjelman peruskäytön.

Kesto 70h

Kouluttaja

Tämän kurssin tekijä ja kouluttaja on teollinen muotoilija ja teknologiakouluttaja Teijo Hyttinen.

– Olen käyttänyt Solidworks ohjelmistoa laaja-alaisesti työssäni vuodesta 1998 lähtien. Verkkokoulutusmateriaalia 2D- ja 3D-ohjelmiin olen luonut vuodesta 2005 lähtien.

Teen yhteistyötä maahantuojien kanssa tuen, sekä lukuisten täydennys- ja ylläpitokoulutusten osalta. Pidän osaamistani ajan tasalla ja varmistan että opetusmateriaali on ajankohtaista.

Olen syventynyt ohjelmiston käyttämiseen ja kiinnostunut parantamaan sekä helpottamaan opiskelua ja työn tekoa sillä.

Verkkokoulutukset toteutan videokursseina, jotka ovat laadukkaita ja tarkkoja sisällöltään. Videot kertovat asiasta oleellisen pureutuen tärkeimpiin asioihin. Sisällöt ovat tiiviitä ja videoiden kesto on pyritty pitämään muutaman minuutin pituisina. Videoita on aina riittävä määrä kuhunkin aihealueeseen liittyen, jotta saat asian haltuun.

Vuosien mittaan saadut palautteet ja nähdyt tulokset ovat tae, että näillä kursseilla oppii, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta ohjelmistosta.

Kurssi käytettävissä 6kk ostohetkestä.

Osamallinnus on laaja kokonaisuus, jossa käydään läpi ja opitaan SolidWorksin osamallinnuksen perusteita.

Kysy lisää