Palkanlaskennan tehostartti -koulutuspaketti

Verkkokoulutus

440,00  (354,84  alv. 0%)

Osta koulutuspaketti

440,00  (354,84  alv. 0%)

Hanki verkkokurssit pakettina ja säästä!

Haaveiletko palkanlaskijan työstä tai haluatko ymmärtää paremmin oman yrityksesi palkanlaskentaprosessia?

Palkanlaskennan tehostartti sisältää neljä verkkokurssia palkanlaskennan aihealueista. Kokonaisvaltaisen tehopaketin avulla saat hyvät perustiedot palkkahallinnon tehtävissä työskentelemiseen. Tehostartti soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita palkanlaskennasta, et tarvitse aikaisempaa osaamista näistä aihealueista.

Voit opiskella milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta omaan tahtiisi. Verkkokurssit koostuvat teoriakokonaisuuksista, videoista, esimerkkitehtävistä ja harjoitustehtävistä. Tukenasi ovat tarpeesi mukaan asiantuntevat kouluttajamme.

Palkanlaskennan tehostartin avulla hankit palkanlaskennan työtehtävissä tarvittavat perustiedot ja taidot tehokkaasti ja joustavasti. Saat myös todistuksen koulutuskokonaisuuden suorittamisesta.

Koulutuskokonaisuus sisältää seuraavat verkkokurssit:

Koulutuspaketti on voimassa vuoden, jonka aikana voit rekisteröidä koulutukset käyttöösi. Itse koulutukset ovat avoinna 6kk koulutuksen rekisteröintipäivästä alkaen. Säästät 120€ ostamalla koulutuksen näin pakettina.

Palkanlaskennan tehostartti on edullinen verkkokoulutuspaketti, jonka ostamalla säästät 120 €. Koulutuspakettina saat kokonaisuuden hintaan 440 € – yksittäin ostettuna koulutusten yhteishinta on 560 €.

Kurssipaketti on avoinna 12kk ostohetkestä, jonka aikana pakettiin kuuluvat kurssit aktivoidaan. Itse kurssit ovat käytettävissä 6kk aktivoinnista.
Tämä on ohjeistettu selkeästi kurssin sisällä.

Säästät 120€ ostamalla koulutuksen näin pakettina

Kysy lisää