Maksupääte, jonka vieressä vihko, johon käsi kirjoittaa muistiinpanoja.

Extra-menovinkki: virtuaaliset kaupan- ja asiakaspalvelualan rekrymessut 24.11.2021

Kiinnostaako ura kaupan ja asiakaspalvelualan parissa?

Virtuaalisilla Teemasta toimeen -rekrytointimessuilla 24.11. voit tutustua alaan ja rekrytoiviin työnantajiin. Messut järjestää Uudenmaan Te-toimisto.

Messut alkavat klo 10 virtuaalisella alustalla ja jatkuvat klo 15 saakka. Tapahtuma on maksuton ja suunnattu kaikille kauppa- ja asiakaspalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille ja alalla toimiville yrityksille.

Ohjelma klo 10-15

  • 10.00 Virtuaalialusta aukeaa 
  • 12.00 TE-studio: Kaupan ala nyt ja tulevaisuudessa 
  • 13.00 Rekrytointitilaisuus
  • 15.00 Tapahtuma päättyy   

Kaupan ala nyt ja tulevaisuudessa

Kello 12.00 alkavassa tapahtuman paneelikeskustelussa Kaupan ala nyt ja tulevaisuudessa on mukana keskustelemassa Suomen Yrittäjäopistolta yritystoiminnan kouluttaja ja projektipäällikkö Johanna Kokkomäki.

Panelistit keskustelevat muun muassa yrittäjyyden alkutaipaleesta, askelmerkeistä, yrittäjyyttä tukevasta koulutuksesta ja tahoista, jotka auttavat yritystoiminnan aloitukseen liittyvien pohdintojen kanssa.

Paneelikeskustelu lähetetään livenä kauppakeskus Sellosta.

Johanna Kokkomäki.

Suomen Yrittäjäopistolta Johanna Kokkomäki keskustelee panelistina 24.11.2021 virtuaalimessujen paneelissa TE-studiossa: Kaupan ala nyt ja tulevaisuudessa.  

Työnhakusparrausta ja uratarinoita

Ohjelmassa on luvassa myös muun muassa työnhakusparrausta, uratarinoita ja tietoiskuja TE-toimiston palveluista työnhakijoille ja yrityksille. Tapahtumasta saat myös vinkkejä siihen, miten voit vaihtaa uraa kouluttautumalla alalle. 

Katso ohjelma ja osallistu!

Katso tarkempi ohjelma ja esiintyjien esittelyt virtuaalisten messujen sivuilta Teemasta toimeen – Kaupan- ja asiakaspalvelualan rekrymessut.

Tapahtuman järjestää Uudenmaan Te-toimisto.

Tapahtuma on kaikille ilmainen. Sinun ei tarvitse edes rekisteröityä Liveto-sivustolle, vaan kirjautuminen anonyyminä on myös mahdollista.

Lisätietoja saat Uudenmaan TE-toimiston tapahtumasivulta (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

TE-palveluiden logo.

Arkistot