Joukko ihmisiä seisoo kaiteen vieressä ja katsoo eteenpäin.

Digitaaliset työkalut ja data yksinyrittäjän apuna -maksuton verkkokoulutus yksinyrittäjille

Yrittäjä, ota data haltuun!

Digitaaliset työkalut ja data yksinyrittäjän apuna -verkkokoulutus on yksinyrittäjille räätälöity kokonaisuus, jonka keskeisenä tavoitteena on vahvistaa yksinyrittäjien ajantasaista osaamista ja kilpailukykyä asioiden käytännönläheisen käsittelyn kautta.

Koulutus avaa näköaloja digitaalisten työkalujen käyttöön ja datan hyödyntämiseen sekä tiedolla johtamiseen kohderyhmä huomioiden. 

Osallistujat pääsevät testaamaan malliyrityksen digitaalisia työkaluja ja voivat lisäksi hyödyntää ja oman yrityksensä ympäristöjä koulutuksen aikana. Tavoitteena on lisätä opiskelijoiden valmiuksia digitaalisten mahdollisuuksien käyttöönottoon ja oman yritystoiminnan kehittämiseen digitalisoituvassa toimintaympäristössä. 

Neljä webinaaria, itsenäisiä verkko-opintoja ja demoympäristö

Koulutus keskittyy erityisesti datan ja teknologiaympäristön hyödyntämiseen, talouden analytiikkaan, tietoturvaan ja tekoälyn mahdollisuuksiin Koulutuksessa tutustutaan myös keskeisiin markkinoinnin ja myynnin työkaluesimerkkeihin. Koulutus koostuu neljästä webinaarista, ohjauksesta ja monipuolisesta verkko-opiskelusta. 

Koulutuksessa osallistujat saavat runsaasti käytännönläheistä oppia, mutta pääsevät myös keskustelemaan aiheesta ja vaihtamaan ajatuksia muiden yrittäjien kanssa.  Henkilökohtaista opintojen ohjausta on osallistujille saatavilla koulutuksen aikana omien tarpeiden mukaisesti.

Koulutuksen osallistujat pääsevät testaamaan opittua malliyrityksen demoympäristössä ja lisäksi osallistujat voivat hyödyntää oman yrityksen ympäristöjä.

Maksutonta verkkokoulutusta yksinyrittäjille

Digitaaliset työkalut ja data yksinyrittäjän apuna -koulutus on suunniteltu yksinyrittäjän tarpeisiin ja koulutukseen voi sallistua osallistua mistä päin Suomea tahansa. Koulutus järjestetään 3.4.-18.6.2024.

Koulutukseen voi hakeutua, jos:

  • toimit yksinyrittäjänä
  • haluat oppia hyödyntämään dataa ja tekoälyä yritystoiminnassa
  • et tällä hetkellä opiskele tai ole kirjoilla missään oppilaitoksessa

Koulutus on maksutonta ja sitä rahoittaa Euroopan unionin elpymis- ja palautumistukivälineellä (RRF), joka on EU:n elpymisvälineen (Next Generation EU) suurin ohjelma.

Rahoituksen on myöntänyt Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Yhteystiedot ja lisätietoja koulutuksesta

Annemari Vanhaviitakoski.

Vanhaviitakoski Annemari
yritystoiminnan kouluttaja

annemari.vanhaviitakoski@syo.fi
p. 040 586 8100

Arkistot