Osaaminen ja hyvä kiertämään -virtuaalimessut 9.-10.11.2023

16.10.2023

Suomen Yrittäjäopiston Osaaminen ja hyvä kiertämään -virtuaalimessuilla pääset kokemaan erilaisen messutapahtuman. Voit tutustua monipuoliseen koulutustarjontaamme ja poimia juuri sinulle sopivat koulutusvinkit.

Messut ovat maksuttomat ja täysin verkossa. Messuille osallistumiseen tarvitaan vain tietokone ja verkkoyhteys.  

Virtuaaliset messut toimivat avoimien ovien päivinä – kutsumme kaikki tutustumaan koulutuksiimme ja palveluihimme. Jokaisesta messukävijästä lahjoitamme tänäkin vuonna 2 € Nenäpäivä-keräykseen.  

Messu-ohjelmaa kehitetty asiakaspalautteen perusteella

Tänä vuonna Osaaminen ja hyvä kiertämään -virtuaalimessut järjestetään kaksipäiväisinä torstaista perjantaihin. Messuihin on lisätty live-ohjelmaa koko torstain täydeltä ja aukioloaikaa on pidennetty.

– Saamassamme asiakaspalautteessa korostui kaksi seikkaa; live-ohjelmaa toivottiin lisää, mutta samalla korostui myös tarve vapaasti kierrellä ständeillä tietoa keräten. Niinpä päädyimme vastaamaan molempiin toiveisiin varaamalla torstain suosituille live-webinaareille ja pyhittämällä perjantain vapaaseen kiertelyyn virtuaalimessuhalleissamme, kertoo Suomen Yrittäjäopiston markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Hietamäki.

Molempina päivinä on mahdollisuus kierrellä virtuaalimessuhalleissa, poiketa ständeille tietoa keräämään ja kuunnella asiantuntijoiden webinaaritallenteita. Tänä vuonna virtuaalimessujen aukioloaikaa on pidennetty siten, että torstai-iltana virtuaalimessuhallit ovat avoinna aina kello 21 saakka.

Kuvassa Suomen Yrittäjäopiston henkilökuntaa toivottamassa tervetulleiksi messuille.

Torstain täydeltä live-webinaareja ja asiantuntijat tavattavissa chatissa

Messupäivistä torstai on täynnä ajankohtaisia live-webinaareja aina strategiasta tekoälyyn. Luennoitsijoina toimivat Suomen Yrittäjäopiston asiantuntijat sekä vierailijat.

– Tämän vuoden live-esiintymisiin on nostettu ajankohtaisia ilmiöitä ja puhututtavia aiheita, Suomen Yrittäjäopiston asiakkuusjohtaja Sanna Möller-Aaltonen listaa. 

Messutunnelmaan ja webinaarien aiheisiin on mahdollista sukeltaa myös sosiaalisen median kanavissamme, joihin julkaistaan messujen aikana luennoitsijoiden ja vierailijoiden haastatteluja sekä tunnelmia studiolta.

Live-ohjelma toteutetaan suoraan Seinäjoen studiolta. Tutustu live-ohjelman aikatauluun sekä sisältöön tapahtuma -sivulta.

Lisäksi torstaina Suomen Yrittäjäopiston asiantuntijat päivystävät messuständeillä klo 9-16. Tavoitat heidät tänä aikana suoraan chatin kautta.

Vapaata tutustumista perjantaina

Asiakkaiden toiveita kuunnellen, tänä vuonna messu-perjantai on pyhitetty vapaaseen kiertelyyn messuhalleissa ja ständeillä.

– Asiakaspalautteessa nousi esille, että haluttiin myös päivä, jolloin virtuaalimessuhalleissa voit liikkua täysin vapaasti ja aikatauluttomasti, Taina Hietamäki kertoo ja jatkaa. – Kaikki materiaalit ovat käytettävissä torstain tavoin, jopa live-webinaarit löytyvät tallenteena. Asiakaspalvelukin auttaa Yrittäjäopiston info-ständillä.

Osaaminen kannattelee 

Virtuaalimessujen teemana on osaaminen ja hyvä kiertämään. Se voi konkretisoitua elämässä yllättävälläkin tavalla.  

– Osaavalla henkilökunnalla on ratkaiseva rooli kriisiajasta selviytymiseen, kertoo Sanna Möller-Aaltonen. – Osaavalla henkilökunnalla on ratkaiseva rooli esimerkiksi tilanteessa, jossa yrittäjä kohtaa työn tekemiseen vaikuttavan yksityiselämän tragedian. Se voi jopa pelastaa yrityksen. 

– Osaamisen kehittäminen lisää varmuutta, vakautta ja joustoa erilaisiin tilanteisiin, joten sitä kannattaa arvostaa, kehottaa Möller-Aaltonen.   

Tehdään yhdessä hyvää  

Suomen Yrittäjäopisto lahjoittaa jokaisesta messukävijästä 2€ Nenäpäivä-keräykseen.  

– On hyvä miettiä sitä, haluaisiko omaan messukassiinsa noin kahden euron messuilla jaettavan tavaran – joka unohtuu sinne messukassiin – vai haluaisiko olla mukana kartuttamassa hyväntekeväisyyspottia tärkeään kohteeseen, Taina Hietamäki pohtii.

Nenäpäivä-keräyksessä olimme mukana myös viime vuonna ja halusimme jatkaa samaa yhteistä työtä. Yhdessä on hauska auttaa ja Nenäpäivä tekee hienoa ja vaikuttavaa työtä, Hietamäki summaa.  

Nenäpäiväkuva, jossa oranssilla pohjalla punainen nenäpäivänenä ja ylhäällä teksti "Olemme mukana Nenäpäivässä!"

Tervetuloa tutustumaan Suomen Yrittäjäopistoon 

Ammatillisen koulutuksen vetovoimasta on keskusteltu paljon. Oppilaitoksia on myös kehotettu kutsumaan ihmisiä tutustumaan omaan toimintaansa ja palveluihinsa.  

– Meillä messuilla on mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa ja mielellämme myös keskusteluihin mukaan lähdemme. Virtuaalimessut toimivat meillä myös avoimien ovien päivänä. Toivotamme siis kaikki tervetulleiksi tutustumaan Suomen Yrittäjäopiston koulutustarjontaan ja  -palveluihin, toteavat Hietamäki ja Möller-Aaltonen.  

Osaaminen ja hyvä kiertämään -virtuaalimessut 9.-10.11.2023

Kysy lisää, yhteystiedot: 

Asiakkuusjohtaja Sanna Möller-Aaltonen, sanna.moller-aaltonen@syo.fi, p. 050 523 2648

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Hietamäki, taina.hietamaki@syo.fi, p. 050 342 9296