Kokeneet osaajat käyttöösi – työelämässäoppimisen kautta!

15.1.2024

Ihmisjoukko ulkona pöydän ympärillä. Kahdella on kannettavat tietokoneet, kaikki keskustelevat keskenään. Kesäinen ilma.

Työnantaja – tarvitsetko päivitettyä osaamista työyhteisöösi?

Opiskelijamme etsivät työelämässäoppimispaikkoja eri alojen yrityksistä. Sen lisäksi, että työelämässäoppimisjakso auttaa opiskelijaa syventämään osaamistaan, jakso antaa työnantajalle matalan kynnyksen mahdollisuuden uuden sopivan osaajan rekrytointiin ja perehdytykseen.

Työelämässäoppimisjakso antaa sekä työntekijälle, että työnantajalle mahdollisuuden tutustua toisiinsa sekä varmistaa, että työntekijän osaaminen ja työn vaatimukset kohtaavat perehdytyksen jälkeen.

Keitä kokeneet osaajamme ovat?

Opiskelijoillamme on usein jo työhistoriaa taustallaan, he ovat oman alansa ammattilaisia, mutta juuri nyt etsivät uusia tuulia tai ovat vaihtamassa alaa. Opiskelijamme ovat esimerkiksi taloushallinnon osaajia, myyjiä, joilla on digitaalista osaamista, tai korkeasti koulutettuja eri aloilta.

Käytä mahdollisuus ja perehdytä osaaja työelämässäoppimisjakson aikana

Esittelemme kevään 2024 aikana instagram-kanavallamme koulutuksiamme, joihin sisältyy työelämässäoppimisjakso, ja mitä osaamista näiden koulutusten opiskelijoillamme on tarjota yrityksiin. Saat myös lisätietoa työelämässäoppimisesta yleisesti.

Käytä mahdollisuus hyödyksesi ja perehdytä uusi osaaja työyhteisöösi työelämässäopppimisjakson kautta!

Suomen Yrittäjäopisto