Etsimme koulutuspäällikköä ja yritystoiminnan kouluttajaa osaksi osaavaa joukkoamme!

22.11.2023

Suomen Yrittäjäopistolla etsitään uusia työkavereita ja nyt haetaan koulutuspäällikköä Teknologiatiimiin sekä yritystoiminann kouluttajaa Agri-tiimiin.

Koulutuspäällikkö, teknologia

Haemme koulutuspäällikköä vastaamaan Teknologiatiimimme toiminnasta. Koulutuspäällikkönä johdat tiimin toimintaa ja taloutta, toimit tiimiläisten esihenkilönä ja osallistut aktiivisesti työelämä- ja sidosryhmäyhteistyöhön sekä toiminnan kehittämiseen. Saat tuen työhösi kollegoilta ja johdolta sekä pääset mukaan osaavaan ja innostavaan työyhteisöön. Esihenkilötyössä organisaatiossamme korostuvat valmentava ja luottamusta rakentava ote sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. 

Teknologiatiimi toteuttaa teknisen suunnittelun, robotiikan, automaation sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutuksia verkkopainotteisesti. Voit olla etsimämme henkilö, jos haluat olla mukana toteuttamassa ja kehittämässä koulutustoimintaamme yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa.  

Lisätiedot ja hakuaika

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rehtori, toimitusjohtaja Jorma Kukkeenmäeltä (jorma.kukkeenmaki@syo.fi, 050 342 9285).

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen  26.11.2023 mennessä vararehtori Tiina Luomalle, tiina.luoma@syo.fi

Maatalouden liiketoiminnan asiantuntija yritystoiminnan kouluttajaksi  

Haemme maatalouden erityisosaajaa yritystoiminnan kouluttajaksi vahvistamaan Agri-tiimiämme. Yritystoiminnan kouluttajan työtehtäviin kuuluu opiskelijoiden ohjaaminen ja kouluttaminen pääosin verkossa, osaamisen arviointi sekä koulutusten kehittäminen ja hanketyö. Toteutamme maatilayritysten valmennuksia pääosin verkko-oppimisympäristössä. Työskentely onnistuu joustavasti etänä, mutta edellyttää myös jonkin verran matkustamista koulutus- tai hanketoimintamme puitteissa eri puolilla Suomea. 

Lisätiedot ja hakuaika:

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä koulutuspäällikkö Päivi Mäkiseltä  (paivi.makinen@syo.fi, 050-342 9350).

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 10.12.2023 mennessä sähköpostitse vararehtori Tiina Luomalle, tiina.luoma@syo.fi 

Suomen Yrittäjäopiston toimipaikat sijaitsevat Kauhavalla, Seinäjoella, Teuvalla, Hämeenlinnassa, Turussa ja Tampereella. Työnteko onnistuu yhtä hyvin etänä kuin toimipaikoillakin.