Suomen Yrittäjäopisto mukana Kasvu Openin Kasvupolku®-sparrausohjelmassa

Suomen Yrittäjäopisto on tänä vuonna mukana Kasvu Openin Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolulla tukemassa kotimaisia kasvuyrityksiä. Kumppanuus mahdollistaa yritykselle maksuttoman sparrauksen.

Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolku on maksuton sparrausohjelma yrityksille, joilla on aitoa kasvu- ja kehitysintoa. Ohjelma sopii B2B-sektorin yrityksille, joilla on vakiintunut brändi ja skaalautuva liiketoimintamalli.

Sparraus tuo ulkopuolista näkökulmaa siihen, miten bisneksen voi viedä seuraavalle tasolle. Yritys saa apua muun muassa keskikauppojen kasvattamiseen, myyntiprosessien parantamiseen ja kansainvälistymis-strategian kehittämiseen. Myynti on hauskaa, kun se tehdään oikeilla työkaluilla ja hyvällä asenteella!

Myynnin ja markkinoinnin kasvupolku

– Haluamme Suomen Yrittäjäopiston strategian mukaisesti olla tukemassa suomalaisia yrityksiä. Näemme, että Kasvu Open on hyvä keino tukea, vaikuttaa sekä mahdollistaa yritysten kasvua ja kehitystä.

Maija Peuhkurinen,
koulutuspäällikkö, Suomen Yrittäjäopisto

Kasvupolku-sparraus parantaa bisnestä

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten sparraaja, jonka visiona on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista yritystä tavoittamaan hullunrohkeat unelmansa. Kasvupolku on alueellinen tai teemallinen yritysten sparrausohjelma. Ohjelma synnyttää uusia ideoita ja kontakteja yritysten kasvun ja kehittymisen moottoriksi.

Hakuaika

Hakuaika Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolku-ohjelmaan on auki 19.3.2024 asti.

Lisätiedot


Maija Peuhkurinen
Suomen Yrittäjäopisto

050 421 6633
maija.peuhkurinen@syo.fi

Vivi Pöntiö
Kasvu Open
050 439 8988
vivi.pontio@kasvuopen.fi