Ari Henttonen, johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

”Vihreät arvot ovat alkaneet painaa yhä enemmän tuotannossa”

Teknisiä sisäpakkauksia valmistavan Ecopulp Finland Oy:n toimitusjohtaja Ari Henttonen osallistui Johtamiskoulutukseen Suomen Yrittäjäopistolla ja suoritti johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Sopeutuksia toimintaympäristön muutoksissa ja vinkkejä vastuulliseen liiketoimintaan

Haastattelussa Henttonen kertoo, millaisia toimia yritys on tehnyt sopeuttaakseen varsin energiaintensiivisellä alalla toimivaa yritystä toimintaympäristön suuriin muutoksiin. Energian ja sähkön hinta ovat haastaneet. Yritys on esimerkiksi rakentanut toimintansa turvaksi oman biovoimalaitoksen, jotta tuotteiden kuivausuunit toimisivat joka tilanteessa.

Henttonen myös antaa omasta kokemuksestaan käsin neuvoja yrityksille, miten kannattaisi yleisesti ottaen toimia muutostilanteissa ja miten siitä olisi syytä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille viestiä. Videolta saat myös Henttosen vinkkejä vastuullisuuteen ja arvion siitä, miten vastuullisuus näkyy seuraavien vuosien aikana yleisesti yritysten toiminnassa.

Uusia työkaluja Johtamiskoulutuksesta

Lopussa Henttonen kertoo, miten Johtamiskoulutus häntä hyödytti, mitä työkaluja itse sai Johtamiskoulutuksesta ja kenelle hän sitä suosittelee. Henttonen kertoo, että koulutuksessa siitä saatavan opin lisäksi pääsee verkostoitumaan toisten kanssa ja vaihtamaan ajatuksia.

– Verkostojen kasvattaminen ei ole sekään ihan vähäpätöinen juttu, muistuttaa Henttonen.

Verkostojen kasvattaminen ei ole sekään ihan vähäpätöinen juttu, muistuttaa Henttonen.

Ari Henttonen

Haluaisitko sinä kehittyä johtajana?

Tutustu Johtamiskoulutuksiimme, joissa voit valita tutkintoon itseäsi parhaiten hyödyttävät osiot. Muun muassa vastuullisuuspainotteinen koulutus antaa sinulle uusia näkökulmia kestävän liiketoiminnan johtamiseen. Voit opiskella joko monimuotokoulutuksessa innostavine lähipäivineen tai täysin verkossa omaan tahtiisi.