Autodesk on suunnittelualojen ja viihdeteollisuuden johtava 3D-ohjelmistojen tuottaja. Tutustu Revit®-ohjelmiston BIM-ominaisuuksiin. Tämä älykäs mallipohjainen menetelmä on tarkoitettu rakennusten suunnittelemiseen ja suunnitelmien hallintaan. Revit myös tukee useiden ammattialojen välistä suunnitteluyhteistyötä.

– Tietomallinnus BIM
– 3D-mallinnus
– Piirustukset

Opinnot kokonaan verkossa, haku avoinna nonstop!

Hakeudu koulutukseen

Revit Architecture verkkokoulutus - Verkko-opinnot - Jatkuva haku

  • Täydennyskoulutus
  • Verkkokoulutus

Markus Elo, markus.elo(a)syo.fi, 050 394 8753

Ilmoittautuessasi voit valita:
AutoCad 2D, Invertor 3D, SolidWorks 3D, Revit Architecture 3D

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat ko. taitoja nykyisessä työssä tai tulevaisuuden työtehtävissä. Koulutukseen on jatkuva haku ja oppilasvalinnat tehdään SYO:n asettamien valintakriteereitten perusteella.
Koulutuksen osallistumismaksu on 375 €/osallistuja.

3D-mallinnusta tarvitaan joka paikassa – opettele Revit!

Rakennusalan 3D-suunnittelu eli tietomallinnus on nykyisin jokaisen rakennusalan suunnittelijan perustaito. 3D-mallin kautta tehtävä suunnittelu helpottaa projektin hallintaa ja piirustusten päivittämistä. Revitillä 3D-malliin tehdyt muutokset päivittyvät suoraan myös piirustuksiin. Muutosten teko on siis paljon nopeampaa.

Revit Architecture 3D on rakennusten tietomallinnusohjelma (BIM). Verkkokoulutuksessa perehdytään rakennusten tietomallintamiseen ja tietomallista piirustusten tekemiseen. Koulutuksen tavoitteena on oppia ohjelman perustoiminnot ja tuottamaan, muokkaamaan, tulostamaan ja hallitsemaan piirustuksia päivittäisessä suunnittelu- ja piirtotyössä.

Verkko-opintoina toteutettavassa Revit-koulutuksessa opit rakennetyyppien avulla tapahtuvaa mallinnusta. Koulutus perustuu suomen kielellä toteutettuihin videoihin ja harjoitustehtäviin.

Revit Architecture 3D -koulutus on tarkoitettu rakennusalan suunnittelijoille ja suunnitteluavustajille, jotka haluavat oppia tekemään myös 3D-malleja rakennuksista.

Tutustu verkkokoulutuksen opetukseen videolta

Kouluttaja esittelee Autodesk Revit- koulutusta. Huomaathan, että videossa ei ole tekstitystä.

Revit verkkokoulutus sopii sinulle, jos

  • Olet suunnittelija, mutta et vielä osaa suunnitella rakennuksia 3D:nä.
  • Olet suunnittelija, mutta et vielä osaa käyttää Revitiä.
  • Haluat laajentaa mallinnusosaamistasi tai kerrata perusteita.
  • Olet esihenkilö tai yrittäjä ja sinun täytyy tarvittaessa pystyä myös itse käsittelemään 3D-malleja tai -piirustuksia.

Tähtää tutkinnonosiin tai päivitä osaamistasi täsmäkoulutuksin

Taustasi ja elämäntilanteesi otetaan huomioon koulutuksessa. Mikäli haluat suorittaa 3D-mallinnuksen osatutkinnon, tulee sinun ilmoittaa siitä hakeutuessasi koulutukseen. Hyväksytystä koulutuksesta saat aina todistuksen.

Revit-tietomallinnuksen peruskoulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa. Saat koulutuksen ajaksi käyttöön virtuaalikoneen.

”Annan kurssille ruusuja, koska sain opiskella omaan tahtiini. Verkkokoulutuksen opettaja oli kannustava ja rauhallinen.”

Koulutukseen osallistunut

Opinnot etänä verkossa kustannustehokkaasti ja aikaa säästäen

Revit-verkkokoulutus toteutetaan kokonaan verkossa Pinja-oppimisympäristöä hyödyntäen. Verkkokurssi sisältää videoita sekä muita materiaaleja ja itsenäisesti suoritettavia tehtäviä. Löydät kursseilta teoriaa työelämälähtöisesti, käytännönläheisiä esimerkkejä ja tehtäviä.

Koulutuksen kesto on 70 kalenteripäivää, mutta jos olet töissä ja voit tehdä vain iltaisin saat toki enemmän aikaa koulutuksen suorittamiseen. Koulutuksen jälkeen osaat tehdä pientalojen 3D-malleja ja piirustuksia Revit-ohjelmalla.

Kysy lisää

Markus Elo.

Elo Markus

teknologiakouluttaja
Puhelin: 050 394 8753
Sähköposti: markus.elo(a)syo.fi

Kiinnostaako? Ota yhteyttä!

  • Kiinnostaako? Ota yhteyttä!

    Lue tarkemmin tietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Saatat olla kiinnostunut myös

Inventor-koulutus verkossa.

Inventor verkkokoulutus

3D-mallinnusta tarvitaan joka paikassa – opettele Inventor! 3D-mallinnusta...
AutoCAD-verkkokoulutus.

Autocad verkkokoulutus

Opettele käyttämään AutoCAD-ohjelmaa tehokkaasti! AutoCAD -peruskoulutus on tarkoitettu...
Solidworks-verkkokoulutus.

SolidWorks verkkokoulutus

3D-mallinnusta tarvitaan joka paikassa – opettele SolidWorks! Lähes...