Kirjanpidon tehotreeni koulutuspaketti

Verkkokoulutus

590,00  (475,81  alv. 0%)

Osta koulutuspaketti

Kirjanpidon tehotreeni koulutuspaketti

/

590,00  (475,81  alv. 0%)

Hanki verkkokurssit pakettina ja säästä!

Kirjanpidon tehotreeni sisältää kolme syventävää verkkokurssia kirjanpidon, tilinpäätöksen ja verotuksen aihealueilta. Koulutuskokonaisuuden avulla saat kirjanpidon haasteellisissa työtehtävissä tarvittavaa ajantasaista ja käytännönläheistä tietoa. Tehotreeni soveltuu kaikille, joilla on jo vähintään perustaidot kirjanpidon, tilinpäätöksen ja verotuksen hoitamisesta.

Voit opiskella milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta omaan tahtiisi. Verkkokurssit koostuvat teoriakokonaisuuksista, videoista, esimerkkitehtävistä ja harjoitustehtävistä. Tukenasi ovat tarpeesi mukaan asiantuntevat kouluttajamme.

Kirjanpidon tehotreenin avulla syvennät ja päivität osaamistasi työelämän tarpeisiin tehokkaasti ja joustavasti. Saat myös todistuksen koulutuskokonaisuuden suorittamisesta.

Koulutuskokonaisuus sisältää seuraavat verkkokurssit:

Kirjanpidon tehotreeni on edullinen verkkokoulutuspaketti, jonka ostamalla säästät 130 €. Koulutuspakettina saat kokonaisuuden hintaan 590 € – yksittäin ostettuna koulutusten yhteishinta on 720 €.

Kurssipaketti on avoinna 12kk ostohetkestä, jonka aikana pakettiin kuuluvat kurssit aktivoidaan. Itse kurssit ovat käytettävissä 6kk aktivoinnista.
Tämä on ohjeistettu selkeästi kurssin sisällä.

Koulutuspaketilla opiskelet edullisemmin

Kysy lisää