Brändin kehittämisen tehopaketti

Verkkokoulutus

490,00  (395,16  alv. 0%)

Osta koulutuspaketti

490,00  (395,16  alv. 0%)

Haaveiletko työstä brändin kehittämisen parissa? Onko brändin kehittäminen organisaatiossa ajankohtaista? Tarvitsetko työkaluja brändin kehittämiseen?

Nämä kolme opintojaksoa yhdessä antavat sinulle hyvät eväät lähteä työstämään brändin kehittämistä käytännössä. Opintojaksoilla pohditaan brändin asiakaslupausta ja bränditarinaa. Lisäksi keskitytään brändikäsikirjaan ja brändimittareihin.

Voit opiskella milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta omaan tahtiisi. Verkkokurssit koostuvat teoriakokonaisuuksista, videoista, esimerkeistä ja harjoitustehtävistä. Tukenasi ovat tarpeesi mukaan asiantuntevat kouluttajamme.

Brändin kehittämisen tehopaketin avulla hankit brändin kehittämisessä tarvittavat perustiedot ja taidot tehokkaasti ja joustavasti. Saat myös todistuksen koulutuskokonaisuuden suorittamisesta.

Koulutuspaketti sisältää seuraavat opintojaksot

Koulutuspaketti on käytössäsi vuoden ostopäivästä. Säästät 260 euroa ostamalla koulutuksen pakettina.

Brändin kehittämisen tehopaketti on edullinen verkkokoulutuspaketti, jonka ostamalla säästät 260 €. Koulutuspakettina saat kokonaisuuden hintaan 490 € – yksittäin ostettuna koulutusten yhteishinta on 750 €

Katso videot, joilla Tiina kertoo lisää brändistä!

Kurssipaketti on avoinna 12kk ostohetkestä, jonka aikana pakettiin kuuluvat kurssit aktivoidaan. Itse kurssit ovat käytettävissä 6kk aktivoinnista.
Tämä on ohjeistettu selkeästi kurssin sisällä.

Kysy lisää