Osaaminen ja hyvä kiertämään 2023

23.10.2023

Taas on se aika vuodesta! Ei ihan joulu, mutta melkein. Lahjan antamiseen voi virittäytyä jo marraskuussa osallistumalla virtuaalimessuillemme 9.-10.11.2023.

Osaaminen ja hyvä kiertämään -virtuaalimessuilta voit saada virtuaaliseen koulureppuusi kasapäin vinkkejä oman osaamisen kehittämiseen, konkreettista tietoa ajankohtaisista teemoista ja rahanarvoisia etuja hyödynnettäväksi.

Voit myös laittaa hyvän kiertämään ja auttaa ystävääsi tai asiakastasi löytämään uusia ideoita kouluttautumiseen. Osallistumalla messuille panostat myös tulevaisuuden osaajiin sillä jokaisesta messukävijästä lahjoitamme 2€ Nenäpäivä-keräykseen tukemaan lasten koulutusta.      

Asiakaspalautteet on huomioitu – messut ovat kaksipäiväiset ja live-esityksiä on enemmän

Vuoden 2022 tapahtuma oli onnistunut ja kannusti meitä jatkamaan. Saimme messuvierailta arvokasta palautetta – kiitettävää ja kehitettävää – vuoden 2023 tapahtuman suunnitteluun. Palautteen perusteella messutapahtuma on tänä vuonna kaksipäiväinen, joten messuvierailut on helppo rytmittää omaan arkeen. Erityisen hyvää palautetta saimme kahdesta live-webinaarista, jotka keräsivät runsaasti katsojia. Kiitos vielä kaikille vuoden 2022 esiintyjille!

Kuvassa virtuaalimessujen puhujia

Tänä vuonna live-webinaareja on peräti seitsemän. Teemat ovat ajankohtaisia ja koskettavat tavalla tai toisella meistä jokaista. Varaa kalenteristasi 9.11. ja istahda virtuaaliseen katsomoon seuraamaan live-webinaareja. Tarjolla luentoja, asiantuntijapuheenvuoroja ja keskusteluita kestävästä kasvusta, kansainvälisyydestä ja erilaisuudesta, maatilojen liikkeenjohdon uusista koulutuskuvioista, kiertotaloudesta, työn merkityksellisyydestä, johtamisesta sote-alalla tai verkko-opetuksesta ja tekoälystä. Mikäli et ehdi live-webinaariin, voit katsoa tallenteet toisen messupäivän iltaan asti. Ihan mukava asia sekin!

Live-webinaareissa aiheena: kestävä kasvu, kansainvälisyys ja erilaisuus, maatilojen liikkeenjohdon uudet koulutuskuviot, kiertotalous, työn merkityksellisyys, johtaminen sote-alalla ja tekoäly.

Tutustu koulutustarjontaamme sekä tapaamme toimia

Messuvierailijana pääset tutustumaan kattavasti koulutustarjontaamme. Esittelemme myös tapaamme toimia: Aito Ohjaus opintojen suunnittelusta jatko-opintoihin ja työhön, Opiskele vaikka…verkko-opinnoissa!, Kehittämistoimintaa ”kyläkaupasta robotiikkaan”. Messuvinkki: Yhteistyökumppanit -ständillä kattava kokoelma yhteistyökumppanihaastatteluita. Jos sinulla ei ole vielä kokemusta yhteistyöstä kanssamme, käy kuuntelemassa mitä yhteistyökumppanit meistä kertovat.

Messuvalmistelut käynnistyivät aikaisin keväällä, joten me täällä Yrittäjäopistolla olemme olleet messutunnelmissa jo pitkään. Kaikki alkaa olla valmista, joten on ilo toivottaa teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi mukaan virtuaaliseen messutunnelmaan!

Asiakkuusjohtaja Sanna Möller-Aaltonen.

Sanna Möller-Aaltonen
asiakkuusjohtaja

sanna.moller-aaltonen@syo.fi