Kyllä se on jännä, miten ihmismieli voi muuttua ihan lyhyessäkin ajassa! 

20.6.2023

Olen ollut Yrittäjäopistolla töissä vuodesta 1996 lähtien. Töitä olen tehnyt eri tiimeissä ja erilaisten opiskelijoiden kanssa koko työikäni. Aluksi pelkästään tietotekniikan parissa pitäen ilta- ja päiväkoulutuksia. Sitten mukaan tuli ohjaaminen – oli tulevia järjestelmäasiantuntijoita, datanomeja, yrittäjiä Hämeenlinnan ryhmissä sekä merkonomeja useamman vuoden ajan. Sitten siirryin Taitotiimiin, ja ohjattavina minulla oli tulevia puuseppiä ja remontoijia ja pienen aikaa myös verhoilijoita. Mukana tietysti koko ajan tietotekniikan opettaminen. Kaikki tämä edellä mainittu on antanut minulle paljon, ja saan kiittää työnantajaani saamastani mahdollisuudesta. 

Kuulokkeiden kuvake.
Kuuntele blogi äänitteenä

Nyt olen ollut mukana Agri-tiimin toiminnassa muutaman vuoden. Olen tutustunut soittojen, koulutusten ja muiden kontaktien kautta maatilayrittäjiin ja heidän sidosryhmäläisiinsä. On ollut kivoja puheluita, webinaareja ja palavereita, ja heiltä kaikilta olen saanut omaan työhöni todella paljon. Luulen jo tietäväni pienen siivun heidän arjestaan ja korostan vielä, että todella pienen siivun. 

Ennen toivotin niin opiskelijoille kuin asiakkaille aurinkoista kesää… nyt tämän muutaman vuoden kokemuksen perusteella en voikaan enää toimia niin. Monilla maatilayrittäjillä on haasteita kesällä nimenomaan säiden ja liian auringon suhteen. Viime kesänä vielä toivottelin aurinkoista kesää, kunnes totuus iski silmilleni. 

Nyt toivotankin sinulle juuri sellaista kesää, kun itse toivot, niitä sateita silloin, kun ne ovat tarpeellisia ja oman toimintasi edellytys ja sitä auringon paistetta ja lämmintä silloin, kun se on sinulle ajankohtaista. 

Hyvää kesää kaikille, olkoon se juuri sellainen, kun sinä tilasit. 

Minna Paukku.

Minna Paukku

koulutusasiantuntija

minna.paukku(a)syo.fi

Tutustu Agrin koulutuksiin