Kohti hyvää työelämää

20.12.2023

Suomen Yrittäjäopiston 55-vuotisjuhlavuosi on ollut täynnä toimintaa. Koulutustemme hyvä vetovoima on jatkunut koko vuoden ajan. Viime vuosina olemme kehittäneet määrätietoisesti toimintamme sisäisiä prosesseja sekä panostaneet vastuullisen toimintakulttuurimme luomiseen.

Keväällä DNV:n suorittamassa laatuauditoinnissa saimme arvioksi 5/5, kun painopistealueena oli päivittäisjohtamisemme taso. Näin hyvän tason saavuttaminen ei olisi mahdollista ilman henkilöstön vahvaa sitoutumista toiminnan kehittämiseen ja laadun varmistamiseen.

Tämä arvio oli iso kiitos meidän panostuksistamme arjen toiminnan kehittämisessä.

Keväällä suoritetussa DNV:n laatuauditoinnissa saimme arvioksi 5/5. Näin hyvän tason saavuttaminen ei olisi mahdollista ilman henkilöstön vahvaa sitoutumista toiminnan kehittämiseen ja laadun varmistamiseen.

Haluamme toimia esimerkkinä hyvän työyhteisön rakentamisessa. Great Place To Work -sertifiointi™ on globaalisti tunnettu ja arvostettu tunnustus yrityksen toimivasta työkulttuurista ja hyvästä työntekijäkokemuksesta.

Olemme hetki sitten saavuttaneet huipputuloksen tässä työyhteisökyselyssä, joka samalla oikeuttaa saamaa työpaikan GPTW-sertifikaatin. Kyselyyn osallistuttiin innostuneesti ja peräti 96 % henkilöstöstä oli sitä mieltä, että Suomen Yrittäjäopisto on todella hyvä työpaikka.

Arvostamme arjessa toistemme työtä ja osaamista sekä innostamme toisiamme kehittymään.

Great Place to Work -logo.

Panostamme osaamisen kehittämiseen ja haluamme luoda henkilöstön oppimista tukevaa kulttuuria yhdessä tekemällä ja vertaistuella. Olemme ylpeitä työstämme, työyhteisöstämme ja ainutlaatuisesta yrkkärihengestämme.

Tulevaisuuteen tähtäämme luottavaisesti ja uudistettuun strategiaamme nojaten. Haluamme toimia suunnannäyttäjän roolissa ja uudistamme ennakkoluulottomasti suomalaista aikuiskoulutusta. Tämän tavoitteen toteuttamiseen meillä on olemassa erinomaiset lähtökohdat ja tarvittava osaaminen.

Tavoitellaan yhdessä entistä parempaa työelämää!

Haluamme toimia suunnannäyttäjän roolissa ja uudistamme ennakkoluulottomasti suomalaista aikuiskoulutusta.

Kiitos kuluneesta yhteisestä vuodesta ja menestystä uuteen vuoteen 2024!

Jorma Kukkeenmäki

Jorma Kukkeenmäki
rehtori, toimitusjohtaja
jorma.kukkeenmaki(a)syo.fi