DIGIähky hallintaan

16.6.2023

Se on tullut vähitellen, vuosien saatossa, pikkuhiljaa ärtyen voimakkaammaksi. Se tulee monta kertaa päivässä, valtaa mielen ja ajatukset. Sivuoireena voi esiintyä pääkipua, vatsakipua, jopa pahoinvointia. Se tuottaa ärtymystä, joskus se voi purkaantua hermojen kiristymisenä ja suuttumuksena. Www, http, guuglaa, etsi netistä, olen robotti, chat -palvelumme on käytössä seuraavan kerran. Tekisi mieli heittää kaikki vempaimet lattiaan, tallata ne tuusan nuuskaksi ja lähteä ongelle.  

Kuulokkeiden kuvake.
Kuuntele blogi tästä

Digitalisaatio ja tekoäly ovat päivän sanoja vastuullisuuden ja kestävän kehityksen rinnalla. Tietotekniikan hallinta kuuluu arjen perustaitoihin. Tekoäly hivuttautuu arkeemme yhä nopeammalla vauhdilla eri asioiden, laitteiden ja sovellusten kautta vääjäämättömästi. Digitalisaatio haastaa ja sen hallinnan vaikeus voi tuntua suurena möykkynä omankin yritystoiminnan kehityksessä. Uuden puhelimen vaihto voi osoittautua ylivoimaiseksi tehtäväksi. Sovellusten, appien, salasanojen, tallennettujen asioiden siirtäminen kysyy, ajan lisäksi, valtavasti tietoa ja osaamista.  

Sopivien tekniikoiden, laitteiden ja sovellusten löytäminen ja niiden käyttöönotto voisi tuoda kuitenkin merkittävää hyötyä ja helpottaa asioita omassa liiketoiminnassa. Arjen todellisuudessa tipahdamme maan tasalle, kun toteamme sen tosiasian, että jo tietokoneen käytön perusasiat haastavat. Mistä löydän, miten muokkaan, mihin se katosi, ovat suhteellisen tuttuja kysymyksiä monelle. 

Tekisi mieli heittää kaikki vempaimet lattiaan, tallata ne tuusan nuuskaksi ja lähteä ongelle. 

SYOagrin koulutuksissa panostamme siihen, että myös juuri sinä voisit kasvattaa omaa perusosaamista digitalisaatiosta ja voisit hyödyntää perustietotekniikkaa entistä paremmin omassa toiminnassasi. Siksipä olemmekin tehneet Leader Aisaparin tukemien hankkeiden avulla kartoitusta maatilayrittäjien osaamistarpeista ja rakentaneet omiin koulutuksiimme maatilayrittäjän digipaketin.

Tiedämme, että aikasi on kortilla ja jos sopiva tieto ei ole käden ulottuvilla ja osaamisen saavutettavissa, se saattaa jäädä vain kaukaiseksi Sitten joskus -haaveksi.  Digikoulutus -pakettimme voidaan kytkeä muiden sinua kiinnostavien koulutusten yhteyteen tai voit suorittaa sen erikseen. Digikoulutus -paketista saat perustietotaidot omaan arkeesi, koulutus antaa sinulle myös mahdollisuuden kurssin vetäjän antamaan henkilökohtaiseen tukeen oman osaamisesi varmistamiseen.  

Digitalisaatio haastaa ja sen hallinnan vaikeus voi tuntua suurena möykkynä omankin yritystoiminnan kehityksessä. 

Kesäajan tarjoamme koulutuksiin lähtöä sinulle 0 e hintaan.  Olepa siis nopea ja tartu tilaisuuteen. 

Päivi Mäkinen

Päivi Mäkinen

koulutuspäällikkö

paivi.makinen(a)syo.fi

Tutustu Agrin koulutuksiin