Yritysten kehittämispalveluissa saat apua yrityksesi kehittämiseen Analyysista ja Konsultoinnista.

Yrityksen kehittämiseen tarjolla asiantuntija-apua joustavasti ja edullisesti ELY-keskuksen Analyysi- ja Konsultointi-palveluilla

Suomen Yrittäjäopiston asiantuntijat mukana tuottamassa Yritysten kehittämispalveluita

ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelujen haku on avattu. Nyt yrityksillä on mahdollisuus saada Suomen johtavien asiantuntijoiden apua kehittämiseen kustannustehokkaasti.

Suomen Yrittäjäopisto on valittu asiantuntijoiden joukkoon palvelemaan pk-yrityksiä yrityksen kehittämisessä Analyysi- ja Konsultointi-palveluilla.

Suomen Yrittäjäopistolla Yritysten kehittämispalvelujen vastuuasiantuntijoina toimivat yrityspalvelupäällikkö Tapio Vuorenmaa ja yritystoiminnan kouluttaja Sari Saarikoski. Molemmilla on vuosien kokemus yritysten neuvonnasta ja kehittämisestä.

Suomen Yrittäjäopiston vastuuasiantuntijoiden osaamiseen voi tutustua asiantuntijahaussa.

Pk-yrityksille räätälöity kehittämisen työkalu

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen kautta haettavia, pk-yritysten tarpeisiin räätälöityjä strategisen kehittämisen työkaluja. Palveluiden avulla yritys voi kehittää yritystä helposti ja nopeasti – kohtuullisin kustannuksin.

Palveluihin kannattaa tutustua, jos yritys etsii kasvua kotimaassa tai kansainvälisesti tai haluaa kehittää strategista liiketoimintaosaamista. Ne sopivat yritykselle myös esimerkiksi silloin, jos suunnitelmissa on omistajanvaihdos tai vaikkapa yrityksen toiminnan tehostaminen.

Valtakunnallinen palvelu – näin haet palvelua

Palvelut ovat valtakunnallisia ja asiantuntijat ovat käytettävissä koko Suomen alueella. Palveluita haetaan Aluehallinnon asiointipalvelun (avautuu uuteen ikkunaan) kautta.

Lue lisää

Lisätietoja Analyysista ja Konsultoinnista saat ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut -sivulta.

ELY
Yritysten kehittämispalveluiden logo.

Arkistot