Sanna Möller-Aaltonen SYOblogissa.

Virtuaaliloikalla osaaminen ja hyvä kiertämään

Vastuullisen tekemisen tapoja

”Yrittäjyyttä on mielestäni se, että ei jäädä surkuttelemaan asioita vaan nokkelasti ja rohkeasti lähdetään ideoimaan uutta ja tilanteeseen soveltuvaa toimintaa”.

Näin kirjoittelin alkuvuoden blogissani. Liekö se ollut jonkinlainen ennakkofiilis maailmanmenosta vai mikä? Mutta helmikuun tapahtumat ja sen seuraukset energia- ja talouskriiseineen laittoivat jälleen pohtimaan vastuullisen tekemisen tapoja.

Oikea asenne ja nokkeluus, rohkeus ja tilanteeseen sopeutuminen ovat nyt valttia yrityksissä ja oppilaitoksissa.

Ennakkonokkeluus kannattaa

Onneksemme olemme Yrittäjäopistossa olleet ”ennakkonokkelia”. Olemme määrätietoisesti kehittäneet toimintaamme helpommin saavutettavaksi ja vähemmän tulostuspaperia tai polttoainetta kuluttavaksi.

Menemme sinne missä opiskelijamme ovat – ja yhä useammin virtuaalisesti!

Sanna Möller-Aaltonen

Yksi koulutuskokonaisuus kerrallaan on siirtynyt verkko-oppimisympäristöön. Näin niihin voivat lähteä mukaan opiskelijat asuinpaikkaan katsomatta. Menemme sinne missä opiskelijamme ovat – ja yhä useammin virtuaalisesti!

Mitä voi toteuttaa verkossa?

On siis aika ottaa seuraava, jopa rohkea askel!

”Ei esimiestyötä voi opettaa verkossa”, kuului kommentti maailmalta muutamia vuosia sitten. Toista mieltä ovat sadat meillä verkossa opiskelevat esimiehet.

”Ei messuja voi järjestää virtuaalisesti” saattaa käydä mielessä tällä hetkellä. Kyllä voi. Ja siksi kutsumme sinutkin mukaan kokemaan uudenlainen messuelämys virtuaalimessuillamme 9.11.2022!

Tapahtuma on maksuton – tarvitset vain tietokoneen ja verkkoyhteyden. Ekologista ja aikaa säästävää!

Teemme yhdessä – se kantaa pitkälle

Keväinen suunnittelu on muuttunut syksyllä toiminnaksi. Teemme yhdessä on yksi arvoistamme, ja se näkyy ja kuuluu. Messujen valmisteluun ja toteuttamiseen osallistuu yrittäjäopiston henkilökunnan lisäksi opiskelijoita, yrittäjiä ja yhteistyökumppaneita eri tavoin.

 Kahdessa messuhallissa voit oman aikataulusi mukaan katsoa videoita ja  koulutuksia, tutustua materiaaleihin ja käydä keskusteluja. Live-webinaareissa kuulet asiaa kahdesta ajankohtaisesta aiheesta. Tietysti saat myös tarjouksia virtuaaliseen messukassiisi.

Osaaminen kannattaa ja kannattelee

Virtuaalimessujemme teema on Osaaminen ja hyvä kiertämään. Se voi konkretisoitua elämässä yllättävälläkin tavalla.

Osaavalla henkilökunnalla on ratkaiseva rooli kriisiajasta selviytymiseen.

Sanna Möller-Aaltonen

Osaavalla henkilökunnalla on ratkaiseva rooli kriisiajasta selviytymiseen esimerkiksi tilanteessa, jossa yrittäjä kohtaa työn tekemiseen vaikuttavan yksityiselämän tragedian. Se voi jopa pelastaa yrityksen. Tarina on tosi, eikä varmasti ainoa laatuaan.

Arvosta osaamisen kehittämistä! Hyödynnä messutarjoukset! Hae hyvät koulutusvinkit virtuaalisesti!

Tai soita vaikka heti!


Sanna Möller-Aaltonen
asiakkuusjohtaja
sanna.moller-aaltonen (a) syo.fi

Sanna Möller-Aaltonen.

Osallistu Osaaminen ja hyvä kiertämään -virtuaalimessuille

Arkistot