Minna Rintamäki SYOagrin blogissa.

Tarvitsetko uutta virtaa?

” Asioita tulee mietittyä vähän eri kantilta ja omia uskomuksia tulee kyseenalaistettua”, totesi eräs opiskelija palautteessaan. Näin se on tarkoituskin. Haastamme sinut miettimään asioita myös toiselta kantilta, mutta toisinaan riittää vain asioiden kirkastaminen eteenpäin pääsemiseksi.

”Aina, kun keskittyy johonkin asiaan niin perusteellisesti, että miettii sen vaikutuksia ja peilaa niitä omiin ajatuksiin ja toimintatapoihin, menee osaaminen eteenpäin.”

Tulevaisuuteen kannattaa varautua itseänsä kehittämällä. Samalla siitä hyötyy yrityksesi tai työnantajasi.

Lähde tuulettamaan ajatuksiasi ja hakemaan vertaistukea

”Lähdin tähän koulutukseen, että saisin uusia ideoita ja vinkkejä sekä varmuutta omaan työhöni.”

Tämän kuulen usein, kun kyselen uusilta opiskelijoilta toiveita koulutuksen suhteen. Uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen on samalla myös panostamista tulevaisuuteen. Välillä on hyvä pysähtyä tarkastelemaan omia toimintatapoja, mikä toimii jo nyt ja missä voisin parantaa, vai olisiko kenties järkevämpää luopua vanhasta toimintatavasta kokonaan?

Kriittistä ajattelua voi opetella ja ajatuksiaan kyseenalaistaa kouluttajan ja muiden opiskelijoiden avulla. Me kouluttajat sparraamme ja tuemme sinua koko koulutuksen ajan.

”Tuttuja asioita joutui miettimään uudella tavalla, kun kouluttaja uskalsi kyseenalaistaa totuttuja tapoja.”

Vertaistukea taas tarjoavat toiset opiskelijat, sillä usko pois, samantyylisiä haasteita on muillakin:

”Oli lohduttavaa huomata, että samojen ongelmien kanssa painivat toisetkin.”

Valo

Keskustelut voivat avata näkökulman, mistä löytyy sinulle sopivin ratkaisu tai herättää mielenkiinnon kokonaan eri mahdollisuuteen. Ja antaa uutta virtaa!

”Älä koskaan kasva niin isoksi, ettetkö voisi esittää kysymyksiä. Älä koskaan tiedä niin paljon, ettetkö voisi oppia jotain uutta.”

— Og Mandino
Minna Rintamäki.

Minna Rintamäki
yritystoiminnan kouluttaja
minna.rintamaki(a)syo.fi


Arkistot