nuoli-alas-ylos-80-sininen

Etsimme uusia työkavereita osaavaan joukkoomme!

22 tammikuun, 2021

Olemme 80 asiantuntijan valtakunnallinen koulutusorganisaatio. Tarjoamme parhaan asiakaskokemuksen yrittäjyyden ja osaamisen kehittämisessä toteuttamalla yksilöllisiä ja luovia koulutus- ja kehittämispalveluita yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Vuosittain koulutuksiimme osallistuu tuhansia opiskelijoita kymmenillä paikkakunnilla sekä verkossa.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme koulutussuunnittelija (työvoimakoulutus), yritystoiminnan kouluttaja sekä teknologiakouluttaja. 

Tarjoamme sinulle: 

 • Joustavat työskentelymahdollisuudet  
 • Mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät, joiden sisältöön voit itse vaikuttaa 
 • Mukavan työyhteisön ja asiantuntijoiden tuen 
 • Mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tuotteitamme ja palveluitamme

Koulutussuunnittelijatyövoimakoulutus 

Haemme koulutusasiantuntijaa vahvistamaan työvoimakoulutusten toteuttajatiimiämme. Työtehtäviisi kuuluu opiskelijoiden ohjaus ja neuvonta, sidosryhmä- ja yritysyhteistyö sekä palveluiden kehittäminen ja koordinointi. Tehtäviisi sisältyy myös kouluttajan tehtäviä osaamisalueesi mukaan. Arvostamme erityisesti myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun osaamista. 

 

Arvostamme: 

 • Osaamista opiskelijoiden ohjaamisesta sekä työvoimakoulutuksen tuntemista 
 • Kokemusta ja osaamista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä 
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa  
 • Halua auttaa asiakkaitamme kehittämään osaamistaan 
 • Valmiutta ja osaamista digitaalisten työ- ja viestintävälineiden hyödyntämiseen 
 • Oma-aloitteista, aktiivista ja joustavaa työskentely- ja kehittämisotetta  
 • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja  

Eduksi katsotaan opetuskokemus sekä pedagoginen pätevyys. 

 

Lisätiedot ja hakuaika:

Etsimme ensisijaisesti tekijää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kysy rohkeasti lisää tehtävästä vararehtori Lea Puotiselta (lea.puotinen@syo.fi, 050-596 0905). Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.2.2021 mennessä sähköpostitse tiina.luoma@syo.fi. 

Yritystoiminnan kouluttaja 

Haemme yritystoiminnan kouluttajaa toteuttamaan ja kehittämään yrittäjyys- ja johtamiskoulutuksiamme. Arvostamme erityisesti laaja-alaista näkemystä strategialähtöisestä markkinoinnin suunnittelusta sekä myynnin ja digitaalisen markkinoinnin osaamista, jota haluat hyödyntää PK-yritysten liiketoiminnan kehittämisessä. Työhösi kuuluu verkko- ja lähiopetustaopiskelijoiden ohjausta ja sparrausta sekä koulutusten kehittämistä. Koulutuksia toteutetaan verkossa sekä monimuotoisesti eri paikkakunnilla. 

 

Arvostamme: 

 • Kokemusta ja osaamista PK-yrittäjien ohjaus- / neuvonta- tai koulutusprosesseista 
 • Käytännön kokemusta ja vankkaa osaamista markkinoinnin ja myynnin tehtävistä 
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa  
 • Halua auttaa ja sparrata pienyrittäjiä kehittämään osaamistaan ja yritystoimintaansa  
 • Valmiutta ja osaamista digitaalisten työ- ja viestintävälineiden hyödyntämiseen 
 • Tahtoa ja kykyä toimia verkko-opetuksessa ja kehittyä siinä 
 • Oma-aloitteista, aktiivista ja joustavaa työskentely- ja kehittämisotetta  
 • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja 
 • Matkustusvalmiutta 

Yritystoiminnan kouluttajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määrittyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti. Tehtävässä edellytetään pedagogista pätevyyttä tai pedagogisten opintojen suorittamista kolmen vuoden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. 

 

Lisätiedot ja hakuaika: 

Etsimme ensisijaisesti tekijää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kysy rohkeasti lisää tehtävästä koulutuspäällikkö Sanna Möller-Aaltoselta (sanna.moller-aaltonen@syo.fi, 050-523 2648)Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.2.2021 mennessä sähköpostitse tiina.luoma@syo.fi. 

 

Teknologiakouluttaja 

Haemme teknologiakouluttajaa teknologia-alan koulutus- ja kehittämistehtäviinTyötehtäviisi kuuluu ensisijaisesti CAD-tekniikan kouluttaminen sekä osaamisprofiilisi mukaan mahdollisesti myös automaation, robotiikan, tieto- ja viestintätekniikan ja numeerisen työstötekniikan kouluttaminen. Kouluttajan tehtäviin sisältyy verkko- ja lähiopetusta, opiskelijoiden ohjausta sekä koulutusten kehittämistä. Koulutukset toteutetaan suurelta osin verkossa ja lisäksi monimuotoisesti eri paikkakunnilla. 

 

Arvostamme: 

 • Käytännön kokemusta ja vankkaa osaamista CAD-tekniikasta ja CAD-ohjelmien tuntemusta  
 • Kokemusta koulutustehtävistä 
 • Soveltuvaa teknisen alan korkeakoulututkintoa  
 • Halua auttaa asiakkaitamme kehittämään osaamistaan 
 • Valmiutta ja osaamista digitaalisten työ- ja viestintävälineiden hyödyntämiseen 
 • Tahtoa ja kykyä toimia verkko-opetuksessa ja kehittyä siinä 
 • Oma-aloitteista, aktiivista ja joustavaa työskentely– ja kehittämisotetta  
 • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja 
 • Matkustusvalmiutta 

Teknologiakouluttajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määrittyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti. Tehtävässä edellytetään pedagogista pätevyyttä tai pedagogisten opintojen suorittamista kolmen vuoden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. 

 

Lisätiedot ja hakuaika:

Etsimme ensisijaisesti tekijää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kysy rohkeasti lisää tehtävästä koulutuspäällikkö Juha Koivulalta (juha.koivula@syo.fi, 040-480 9982). Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.2.2021 mennessä sähköpostitse tiina.luoma@syo.fi. 

 

Suomen Yrittäjäopiston henkilökuntaa
Yrittäjyyden henki vahvasti osana kaikkea Suomen Yrittäjäopiston toimintaa
Suomen Yrittäjäopiston vuoden 2020 taloudellinen ja toiminnallinen tulos oli erinomainen ja tavoitteet täyttyivät. - Yhdistymisen jälkeen olemme määrätietoisesti jatkaneet toiminnan uudistamista.  ...
Hanna Haapala
Verkkokoulutuksessa ohjausta on aina ollut saatavilla
Osallistun koulutukseen, koska HalpaHalli antoi siihen mahdollisuuden ja oli hieno lähteä kehittämään itseään, kertoo myyjänä työskentelevä Hanna Haapala Lapuan HalpaHallilta. ...
Suomen Yrittäjäopiston henkilökuntaa
Etsimme uusia työkavereita osaavaan joukkoomme!
Olemme 80 asiantuntijan valtakunnallinen koulutusorganisaatio. Tarjoamme parhaan asiakaskokemuksen yrittäjyyden ja osaamisen kehittämisessä toteuttamalla yksilöllisiä ja luovia koulutus- ja kehittämispalveluita yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Vuosittain koulutuksiimme ...
Kuvassa ensimmäisen esimieskoulutuksen täysin verkko-opintoina suorittanut Pirita Karjala
Vahvistusta esimiestehtäviin esimieskoulutuksen kautta
- Koulutuksen aikana minulla oli aivan jäätävän hyvä flow! Näin kommentoi ensimmäisenä Suomen Yrittäjäopistossa täysin verkko-opintoina esimieskoulutuksen ja lähiesimiestyön ammattitutkinnon ...
Hyvää joulua.
Hyvää joulua sekä menestystä uuteen vuoteen 2021!
Suomen Yrittäjäopisto toivottaa rauhallista joulua sekä menestystä uuteen vuoteen 2021. Samalla kiitämme asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta.   Jouluna 2020 ...
SNOwMan-hanke kehitti työkalun pk-yritysen neuvontaan, rahoittaja Interreg Baltic Sea Region
Pk-yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen tehty työkalu paljastaa kehittämiskohteet
Etsitkö uusia tapoja kehittää yrityksesi liiketoimintaa ja saada aikaan kasvua? Tai kaipaatko ulkopuolista tukea ja näkemystä yrityksesi strategiaprosessiin?  Keskity kehittämisessä olennaiseen   Pk-yritys ei ...