Tietokone ja kahvikuppi pöydällä.

Suomen Yrittäjäopiston koronavirustiedote -henkilökunta etätöissä ja opiskelu verkossa

Tiedote 16.3.2021

Suomen Yrittäjäopisto on omalta osaltaan aloittanut ennakoivat toimenpiteet koronavirusepidemiaan liittyen.  Olemme halunneet toimia vastuullisesti ja niin, että toimenpiteiden avulla pyrimme estämään koronavirustilanteen laajentumisen, suojelemaan erityisesti riskiryhmiä ja turvaamaan opintojen etenemisen.

Suomen Yrittäjäopiston henkilökunnan päivitetyt ohjeet koronavirustilanteen vaikutuksista löytyvät intrasta. Opiskelijoillemme on lähetetty ohjeistusta Wilman kautta sekä myös ohjaavat opettajat ovat olleet opetusryhmiin yhteydessä.

Henkilökunta etätöissä ja opetus verkossa

Suomen Yrittäjäopistossa etätyö on normaali työmuoto. Nyt koronavirusepidemian aikana etätyötä suositellaan koko henkilökunnalle ja työpaikan kokoukset järjestetään ensisijaisesti etävälineitä hyödyntäen. Asiakastapaamiset ja verkostoissa tapahtuvat neuvottelut toteutetaan myös etäyhteyksien avulla.

Suomen Yrittäjäopistossa verkko-opetusta toteutetaan jo laajasti eri koulutusohjelmissa.  Koronavirusepidemian aikana verkko-opetusta suositaan myös niissä koulutuksissa, jotka on toteutettu monimuotoisesti.  Opiskelijoille lähetetään päivitettyä tietoa Wilman kautta tai ohjaava opettaja on muuten koulutusryhmiin yhteydessä.

Suomen Yrittäjäopiston kevään tapahtumia siirretään tai niiden toteuttamistapaa muutetaan. Näistä muutoksista tiedotetaan eri kanaviemme kautta tapahtumiin ilmoittautuneille.

Lisätietoja Suomen Yrittäjäopiston varautumisesta koronavirusepidemiaan

Tilanteet muuttuvat nopeasti koronavirusepidemian aikana ja tiedotamme muutoksista aina tarvittaessa opiskelijoillemme sekä henkilökunnallemme.

Lisätietoja Suomen Yrittäjäopiston varautumisesta koronavirusepidemian aikana:

Jorma Kukkeenmäki
rehtori, toimitusjohtaja
p. 050 342 9285
jorma.kukkeenmaki(a)syo.fi

Lea Puotinen
vararehtori
p. 050 596 0905
lea.puotinen(a)syo.fi

THL:n sivuilta päivitettyä tietoa koronaviruksesta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Arkistot