Pirita Yliaho syoblogi

Rakkaudentunnustus kädentaitajalle

Olet lämpimien tunteideni kohde, jos sinua kiinnostaa kädentaidot tai jo työskentelet kädentaitoja vaativalla alalla. Sisustat asunnosta viihtyisän kodin ja tuot huoneeseen valoa asentamalla uuden ikkunan.

Silottelet vaaleanpunaiset tapetit seiniin ja kullanhohtoiset laatat buduaariin. Taituroit perheelle yhteisen ruokapöydän ja sorvaat siihen Amorin nuolen muotoiset jalat puusta.

Kaavoitat ja ompelet katseita kääntävän juhlapuvun. Tunnet vastuusi ympäristöstäsi ja teet kekseliäitä kiertotaloustuotteita. Ehkä ohjaat minuakin lisää kädentaitojen saloihin.

Sinä jaksat sinnikkäästi pakertaa ja työllistät itsesi lisäksi ehkä muitakin. Olet ansaitusti ylpeä osaamisestasi ja luotatt itseesi.

Amor

Täydellinen match

Minä ihailen suunnattomasti ahkeruuttasi ja ammattitaitoasi. Teitä kädentaitajia on olemassa melko paljon, joten pidäthän itseäsi esillä sosiaalisessa mediassa, jotta löydän tulevana asiakkaana juuri sinut! Olet minulle napakymppi, koska sinä kuuntelet minua aidosti. Näin saan haluamani tuotteet ja palvelut. Tunnen, kuinka nostat minut korkealle jalustalle ja täytät yksilölliset toiveeni.

Olen kuitenkin myös huolissani sinusta, koska teet pitkää työpäivää ja yrität tehdä kaiken itse. Vaativassa työympäristössä pitää hallita laajasti monenlaisia taitoja, jotka eivät kaikki kuitenkaan tunnu omilta alueiltasi eivätkä intohimon kohteiltasi.

Muistathan, että voi olla järkevää sekä jaksamisesi että menestymisesi kannalta, että teetätkin jonkun hommistasi toisella. Se ei missään nimessä tee sinusta silmissäni laiskaa vaan osoittaa viisasta bisnesajatteluasi.

Yhteistyössä on tunnetusti voimaa. Sen sinä tiesitkin jo. Sinulla ei kuitenkaan ole riittävästi aikaa paneutua kumppanien etsimiseen, mutta minä voisin auttaa Sinua. Olet äärimmäisen tärkeä minulle ja toivon, että saisin olla yhtä tärkeä sinulle ja iso pala elämääsi.

Yhteistyössä on tunnetusti voimaa. Sen sinä tiesitkin jo.

Rakastan sinua, joten lihotetaan yhdessä lompakkoasi

Vaikka olisit vasta harrastelija, kerron mielelläni sinulle opit menestykseen.

Tunnen joukon mainioita tyyppejä, jotka myös haluaisivat auttaa sinua. Hekin odottavat yhteisten tunteiden roihahtamista, joten painathan mieleesi kirjainyhdistelmän SYO=Sinulle Yksin Oikea tai virallisemmin lienee Suomen Yrittäjäopisto.

Nimimerkki: Aidosti kiinnostunut kulkemaan yhteistä elämänpolkua (ainakin jonkun matkaa)

Lankakerä sydän
Kuvassa Piritta Yliaho

Pirita Yliaho
koulutuspäällikkö
pirita.yliaho(a)syo.fi

– kasvanut ja elänyt aina kädentaitajien yrittäjäperheessä-


Suomen Yrittäjäopiston kädentaitajia eli taitotiimiläisiä pääset tapaamaan Seinäjoen Käsityömessuilla. 7.-9.10.2022. Tervetuloa juttelemaan kanssamme sekä hakemaan koulutusvinkkejä!

Arkistot