Katja Hynninen

Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto

Katja Hynninen

Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto

Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto – Katja Hynninen

 

Hakeuduin suorittamaan yritysneuvojan erikoisammattitutkintoa täydentääkseni oman yrittäjyyden ja työkokemuksen myötä kertynyttä osaamista. Tutkinto on virallinen osoitus ammattitaidosta, ja lisää työllistymismahdollisuuksia niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla.

 

Lähipäivät olivat oppimisen kannalta tärkeitä. Luennot olivat kiinnostavia ja opettajat alan huippuammattilaisia. Opiskeluryhmässämme oli todella hyvä henki. Opiskelutovereilta sain vertaistukea opiskeluun ja uusia näkökulmia yrittäjyyteen. Ilmapiiri oli avoin ja inspiroiva.

 

Koulutuksen kautta identiteettini yritysneuvojana vahvistui. Varmistuin siitä, että sovellun yritysneuvojan työhön sekä koulutukseni, ammatillisen osaamiseni että persoonallisuuteni puolesta. Suuntaudun luovien alojen yritysneuvojaksi ja tarjoan palvelua oman yritykseni Karkelon kautta.

 

Mielestäni yritysneuvojan koulutus sopii kokeneille yrittäjille, jotka haluavat jakaa osaamistaan eteenpäin. Koulutus soveltuu hyvin myös julkisten yrityspalvelujen parissa työskenteleville. Jokainen yrittäjä on yrityksensä paras asiantuntija. Yritysneuvojan tehtävänä on auttaa liiketoiminnan kehittämisessä ja luotsata yrittäjää kohti omaa visiotaan.

 

Seuraava yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon startti 17.11.2020 Helsingissä. Tutustu ja ilmoittaudu mukaan!

Koulutuksen kautta identiteettini yritysneuvojana vahvistui